JaJa'Z Latest Stories

Tuesday, June 22, 2010

Hotel Mania : Korang Layan ke??

Assalamualaikum
Malam hari selasa ni jaja rasa ramai bebudak pompuan dok terlekat kat depan tv dok tgk
citer Hotel mania ni kan..?
Ada yang tengok sebab suka tengok pelakon2 nya yang hensem2,cute2,lawa2
ada yang minat Dafi,minat Anding,minat Fradhiya,minat Adam
dan maybe ada gak yang suka citer sebab dalam citer ni dok selit adegan2 menyanyi

Jaja minat gak ke??
Idok laaaaaaa..tak kuasa weh nak tengok citer ni...
jaja saja je buka tv tu sambil berblogging
memang dok tayang Hotel Mania tapi jaja tak penah ikuti pun citer2 dalam tu
part menyanyi yang tak daya nak dengar tu
tapi biar je lah tv tu bebel sorang2, kang senyap sunyi plak umah ni..



Yang berminat..bleh la tengok citer Hotel Mania ni kat TV3
hari selasa kul 9 mlm...

12 Beu-T Is Talking:

Shiela Latif said...

saya tak minat ngan hotel mania....hihihi

JaJa'Z said...

sama la kita shiela....citer untuk bebudak je tu..hehheh.kalau tanya student2 jaja ni..semua tau, siap hafal nama lagi..

MUHAMMAD IZZAT said...

Oh ..

Walaupun sy jarang ikuti Hotel Mania ni, tp sy rasa cerita ni lain dari drama kat tv3.

ok kuwt, ada selitkan info psl pengurusan hotel sekali =P

JaJa'Z said...

izzat: memang lain dr crita2 lain..sebab selit bab nyanyi2 tu..tapi ntah la..tak brapa nak minat kot..

Izan Ishak said...

samalah kita jaja...izan pun malas nak layan dah citer2 camtu. baik layan blog~

~anna&anuar~ said...

isssssskk.. x koser layan hotel mania tu... rase pelik tgk gitu.. jap2 nyanyi.. jap2 nyanyi.. apekehal.. dah gaye tgk teater muzikal kat IB dah.. haaaaiiihh...

JaJa'Z said...

izan: ya! betul..baik layan blog..hehhe

JaJa'Z said...

anna: a'ah..asal nak cakap sket pasti nyanyi..ishhhh...pastu dengan pak guard hotel pun menari..hehhe ..lawak tul..

En iLham said...

huhu.saya ni kak benci sungguh dengan citer hotel mania tu. mcm x matang je citenyer. huhu. pastu tetibe plak nak menyanyi. lain sangat ngan drama musical english. diorang akan nyanyi part yang betul2 sesuai jer. ni cakap cket dah nyanyi.pastu lagu xde kene mengena plak ngan cerita.huhu

emosi plak.hehe.ampun yer peminat hotel mania

Kniedaz said...

tak minat..hahaha

JaJa'Z said...

syamil: takpe2..yanga masuk sini semua tak minat hotel manis..hehehheh

JaJa'Z said...

kniedaz: sama la kita kak...

Related Posts with Thumbnails