JaJa'Z Latest Stories

Monday, June 21, 2010

Godaan Di Pagi Isnin...

Assalamualaikum
Wah ! Dah tengah hari baru dapat nak update blog...
Bz sket la katakan
first day sekolah semula banyak menda nak kena settle kan dulu
nak submit markah2 exam ke guru2 tingkatan...
Ni la baru ada masa sket nak godek2 blog..

Pagi tadi bangun je tido, dah ada godaan yang datang
hujan mencurah2..sejuk bebenor rasanya..
kan best kalau cuti lagi..nak je jaja snooze kan hp tu sampai sudah..
dok snooze hp sampai En Zack perli
" Tak mo gi sek ke?"
Nak tak nak gigihkan jugak la diri ni ke bilik air
Ok tak muka orang yang 'beria' nak gi sekolah ari tu...
time cuti rasa nak keja sangat2
bila dah time kerja, mula la menguap2 tak sudah..
hehheheh

Tadi ada cikgu sekolah ni datang hantar kek coklat kukus
yang jaja order zaman bila pun dah tak ingat
berkilat2 tengok topping coklat atas kek tu...
jangan ingat ni bekas besar tau..
kecik je tu..
harga pun RM 5 je...
Memula ingat nak sesaje buka amik bau je...
tapi tak tahan....
makanya..kena la...
.
.
.
.
.
Cedok sesudu...
Uishhh....basah2 gitu coklat nya...
takpe2..rasa sesuappppppp jek...
janji janji! tak tipuuuuuuuuuuu
pastu simpan ok.....!!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Memula sesuap..pastu sesuap lagi..dan sesuap lagi...
sesuap jeeeeeerrrrrr
sampai la
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Sesuap sampai SEPARUH habis !!!!
Memang tak tahan godaan punya orang !!!
Bini sapa la tu ek...
^___~


6 Beu-T Is Talking:

dieya said...

sedapnyaaaa!!! i'm a sucker of all things chocolate! still ada lagi separuh? ke dah habis semua?

Kniedaz said...

hehe..biasalah bila dah lama bercuti, jadi malas nak keje balik..samalah ngan ida..hehe...semalam baru je makan cupcake cukulat macam Jaja'z makan ..hehe yum yum sedap

JaJa'Z said...

dieya: ada lagi separuh ni..nak? dah makan mula menyesal jek rasa..godaan betul la...

JaJa'Z said...

kniedaz: coklat ni benornya jaja memang bukan 'hantu' pun..tapi tengok kek ceklat tu basah2 je..menggoda betul..ekkeke

En iLham said...

sodapnya..bila nak antar kat sy plak kak.hehe

JaJa'Z said...

hehehhe..nak jugak ek..nanti akak hanta kat syamil..

Related Posts with Thumbnails