JaJa'Z Latest Stories

Sunday, June 20, 2010

Cute ke ?? Cute la kot...ahaksss

Ishh...tak tido2 lagi rupanya Si Jaja ni ek?
Tak padan dengan esok nak sekolah dah kan
baju dah iron dan semua menda dah ready tapi apa baranggggggg
nak tido awal2 kan...
mengadap blog lagi best tau...

Tang memalam buta ni la dapat plak tag ngan award dari Cik Kasih
Terima ksih bebanyak ye dik nonnnnn

Award
"The Cutest Blog Ever"
Cute sangat ke blog jaja ni kengkawan semua ?
Rasa jaja macam biasa je kot..
Tapi kalau orang dah kata cute tu...jaja terima je lah..

Ramai yang kata blog jaja cute sebab warnanya pink
to say the truth la ek..
jaja bukan penggemar giler2 warna pink ni
cuma kali ni jaja rasa templete ni nampak ceria dan menarik

tak pun jaja rasa blog ni cute sebab ada gambar ni kot..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Hehehhehe
Jangan marah haaaaa

Ceritakan bagaimana usaha korang untuk mencantikkan blog korang ?
Emmm..susah betul soalan ni, kalah soalan exam PTK baru ni
heheheh
untuk blog jaja ni jaja just amik simple2 widget je
jaja tak suka sangat widget2 yang menyemak mata memandang
terutamanya
widget2 yang 'menghalang' mata nak membaca entri kat dalam blog ni..

Website yang korang selalu pergi untuk mengedit blog korang ?
emmmm...NADAAAAA...illekkk
jaja takde edit2 blog pun..mana yang ada..tu je lah
tak kuasa nak edit2 dah

Tuliskan lima perkataan yang menggambarkan diri korang
Simple
easy going
indipendant
memendam
cheerful

Tag kawan2 yang korang rasa layak mendapat award ini
Syamil
HizamiRahim

6 Beu-T Is Talking:

dieya said...

memang cute! suka pink and suka k jaja guna font warna warni and macam2 saiz bila tulis entry. sgt ceria!

JaJa'Z said...

akak tak reti nak taip pjg2 macam dieya...tu sebab highlight kan dengan tulisan besar2 sket tu..hehheheh

TopsyTurvyMum said...

memang cute okk...
hakak suka fink hehehe

JaJa'Z said...

TTM: tq kak..belog akak hantek gakkkkk

En iLham said...

hehe
thanx kak
akan saya letak di blog secepat mgkn
hehe

JaJa'Z said...

thanks syamil..

Related Posts with Thumbnails