JaJa'Z Latest Stories

Sunday, May 16, 2010

Ucapan Hari Guru Dan Blog Award ^__^

Assalamualaikum
Selesai jugak majlis sambutan Hari Guru Kebangsaan
kat UMP pagi tadi
gambar ? jangan risau..malam kang jaja upload ek.
.
.
Dari start bangun sembahyang subuh pagi tadi
msg bertubi2 masuk kat hp jaja tu..
semuanya penuh dengan ucapan
Selamat Hari Guru
.
Dulu boleh rotan,skang kena saman,dulu boleh sepak,skang kena slow talk
dulu boleh claim, skang kena complain
dulu dapat duit saku, skang dapat penyapu
SELAMAT HARI GURU ~ Sarah
.
Guru, dalam ajarnya ada harapan,dalam tegurnya ada doa
dalam marahnya ada sayang,dalam tawanya ada kemesraan
dalam diamnya ada kebijaksanaan
dalam tangannya ada sahsiah terbina
Jadi tetapkan niat,teguhkan tekad,dan kuatkan semangat
mendidik anak bangsa
SELAMAT HARI GURU ~ Kak Jumaah
.
Dan terima kasih jugak untuk semua x-student jaja
love i guyssss sooooo much :p
.
.
Balik dari UMP tadi pun dah hampir kul 12
penat memang penat
so, dalam kepala ni just planning nak masak simple2 je
and En Zack request nak makan Sardine je..
wah! lagi la senang keja dakuuuuuuLunch petang tadi : Sambal sardine, udang goreng berkicap,
ikan masin berulam timun :p
.
.
Jaja juga nak ucapkan terima kasih untuk KAK AYU
atas kad ucapan hari guru ni
selamat hari guru jugak untuk akak okey..
Juga tak lupa untuk 'cikgu' HIZAMI kita
atas award yang malatoppppp ini
Thanks dik...
Tapi akak rasa blog akak ni tak la menyengat mana pun
^___^




10 Beu-T Is Talking:

Roronoa Zoro said...

selamat hari guru !!

=)

Lelord said...

jaja kan cegu femes n glamerous gtew

Hizami Rahim said...

cikgu jaja,
ahha.
menyengat ke tak menyengat itu pendapat masing2.
yg penting sy nak bagi kat cikgu jaja jugak.
wakakaka.
;P

dieya said...

owh.. selamat hari guru buat cikgu jaja yg comel lagi cool!

lemongrass said...

Selamat hari guru. Semoga menjadi guru yg disayangi, disanjungi and di hormati anak murid :-).
Psst... sekarang ni pakai pinggan putih aje ye nak ambik gambar? hikhikhik....

JaJa'Z said...

zoro: tq ek..

JaJa'Z said...

lelord: jaja cikgu glamer lite2 je...

JaJa'Z said...

hizami: i take that as a compliment..tq dik...

JaJa'Z said...

dieya: tq ek...comel ke?

JaJa'Z said...

Kak Min: tq kak min..hehehhe dah nama pun jatuh cinta kan..walaupun setakat makan sardin je..hehhehe tapi betullah..lighting ni memang peranan penting nak amik gambar..my food still tak clear..padahal bawah lampu dah tu..

Related Posts with Thumbnails