JaJa'Z Latest Stories

Sunday, May 9, 2010

Tu Lain, Ni Lain...Mana Yang Betul Ni ??

Assalamualaikum
jaja tau..dalam tiap2 blog mesti ada widget2 ni kan
tujuannya untuk apa?? sebab nak tgk brapa ramai visitor kita
nak tgk brapa ramai yang tengah online...
tapi yang herannya...awat la nombor yang appear semuanya lain2

yang ni tunjuk total visitor 3063

Yang ni plak tunjuk dah 4047 visitor dah..
beza dekat seribu tu..ish ish...
yang blah atas tunjuk 5 orang tengah online
yang bawah plak ada 3 orang je plak...
mana satu yang nak ikut pun tak tahu ni..
tapi sah2 tgk yang paling banyak kan..???
hehhehehhehe
Jaja rasa nak buang widget hit stat tu..tapi mcm sayang plak..bleyyy??
^_^

15 Beu-T Is Talking:

eqbalzack said...

biarkan je jaja...pilih 1 yg berkenan je...

Nur Hawa Mohd Zin said...

haha..benda tu pun pening kot kak

JaJa'Z said...

jaja sayang nak buang sebab menda hit stat tu cute..and dulu masa nak buat hit stat tu punya la susah..berkali2 buat..maklumla time tu tak reti apa lagi..

JaJa'Z said...

hawa: akak rasa diaorang mabuk visitor kot..hehhee

Nur Hawa Mohd Zin said...

hahah...mgkn kot kak..tak pe lah..mcm satu teka teki teka tekok plak...hahahah

JaJa'Z said...

hawa: ular mati bawah pokok...

j0j0_bdiN@ said...

dari ape yang pernah aku baca~~mende2 ni sume tipu jek~~tak tau mana yang betul~~cube refresh balik tgk mesti betambah bilangan~

JaJa'Z said...

This comment has been removed by the author.

Nur Hawa Mohd Zin said...

hahahaa...ye itu dia jawapan yang kita cari-cari selama ini...hehehe..kelakar la akak ni

JaJa'Z said...

jojo: takpe lah..at least kita tau brapa visitor yg dtg..anyway, thanks for drop by...

JaJa'Z said...

jojo: takpe lah..at least kita tau brapa visitor yg dtg..anyway, thanks for drop by...

JaJa'Z said...

hawa: akak ni kan pandai main teka teki..

Nur Hawa Mohd Zin said...

hahah..awe tak pandai nk berteka teki..lau setakat mcm td tu..blh lah kak..hehe

Hizami Rahim said...

pakai je sepuluh benda tu.
wakakaka.
gurau.
hehe.
yep.
pilih la salah satu yg berkenan di hati.
;)

JaJa'Z said...

nak buang , sayang plak..buat hiasan je bleh tak? heheh

Related Posts with Thumbnails