JaJa'Z Latest Stories

Sunday, May 9, 2010

Yang Buat Jaja Teruja Selain Dari Tengok Total Visitor

Assalamualaikum
Jaja nak tanya ni..selalu kalau korang buka blog
apa yang korang teruja sekali nak tgk?
kalau tanya jaja..
ada 2 menda yang jaja memang akan fokus dulu
since last month jaja akan tgk dulu brapa total visitor yang dah dtg jenguk blog jaja ni
bila jumlah tu makin naik..memang syokkkk la
satu lagi perkara
yang skang ni buat jaja makin teruja
bila dapat tgk komen2 dari blogger2 lain kat entri2 yang jaja post
.
.
.
Cuba tgk brapa jumlah komen2 yang jaja terima
masa memula buat blog ni dulu

kalau dapat sampai 4 komen tu, kira dah bangga giler dah
hehehheh
.
.
.
.
But now alhamdulillah
jumlah komen makin bertambah
Maybe tak sebanyak orang lain
tapi at least meningkat dari dulu
hope one day komen2 tu mencecah ratus plak..bleh ker?
insyallah...
Thanks untuk semua rakan2 blogger yang sudi dtg jenguk
blog picisan jaja ni



23 Beu-T Is Talking:

Danial Ikhwan Jaafar said...

kak ja ni dah part time blogger ni.. nanti bleh jadi full time kot. bile cuti sekolah aa. hahah

lemongrass said...

Waalaikumsalam jaja...
I pun mcm you jugak. I suka tengok berapa orang tengah mengintai my blog at that time, berapa ramai dah visit and berapa orang dah komen.
Seronok kan!:-)

JaJa'Z said...

wah!!!..kak min drop a comment kat blog jaja!!!! teruja ni..admire sangat kat akak hehhehe..dah tgk gambar my lunch? hehhehe buruk kan?

lemongrass said...

Jaja,
Ok lah tu gambar yr food, cuma kena adjust lighting sikit kot bagi sotong goreng kunyit tu nampak lagi vavavoom, hahahha (sebab I minat sotong goreng kunyit :-)).
Takpe, lama2 kan makin bertambah ok lah tu :-)

Lelord said...

hehehehe nak tambah kan bilangan pengomen...bravo jaja

JaJa'Z said...

kak LG:
nampak gaya jaja kena tempah 'mini studio' dr akak ni..import dari Perth bleh? heheh..jaja bantai amik atas meja kat dapur je tu kak..baru la jaja tau kesan lighting tu pada gambar kan..patut la gambar2 makanan akak nampak kebabooommmm je...

JaJa'Z said...

lelord: hehhehe..kena tingkatkan lagi perfomen blog ni..

Nur Hawa Mohd Zin said...

tau takpe kak..dulu awe tak paham sgt bnda ni n buat blog suke2.once ada org bace n bg komen..wahh..hapy sgt..maknanya ada juga orang sudi follow crita dan blog kita...congrats kak..chaiyuk!!!

MamaFaMi said...

Salam Jaja...

Kalau dapat komen sampai beratus tu, larat ke nak jawab nanti? Hehehe.. mama surrender! Tapi mama pun suka nak tengok berapa orang dah singgah rumah ma. Rasa macam meriah je...

JaJa'Z said...

hawa:happy la hawa..sebab ada orang sudi baca crita kita..

JaJa'Z said...

mamafami: kalau beratus tu..puas jugak nak membalas kan..tapi selagi daya..akan balas..kena hargai semua mengomen2 tu..anyway..thanks for drop by yer..

Nur Hawa Mohd Zin said...

betol-betol..sebab tu awe rasa nak tgk je blog ni..bile tgl cam rasa bersalah plak pada pembaca..heheh..

j0j0_bdiN@ said...

bestnye dapat banyak komen~~
rasa berbaloi2~~

JaJa'Z said...

hawa la pengomen tegar blog akak ni..dah jd mcm chatting..hehhehe

JaJa'Z said...

This comment has been removed by the author.

Nur Hawa Mohd Zin said...

awe mmg suke mengomen kak, takot ada yang tak suke jerk..shoutbox awe tu pun dan jd cam chat plak....hhuhu..

JaJa'Z said...

jojo: memang berbaloiii

JaJa'Z said...

This comment has been removed by the author.

JaJa'Z said...

hawa: komen selagi bleh komen..

Nur Hawa Mohd Zin said...

InsyaAllah..selagi jari2 masih blh menaip, otak masih blh berfikir..awe komen..hhehehe

JaJa'Z said...

nanti kena bagi award kat hawa..'pengomen tegar'..ekekke

Nur Hawa Mohd Zin said...

ala kak..tak perlu...heheh.sat g tib2 awe tak dapat mengomen malu jerk...heheh

JaJa'Z said...

ceh..dan2 malu..ekekke

Related Posts with Thumbnails