JaJa'Z Latest Stories

Wednesday, May 5, 2010

Tag Game ~ Selongkar Bag

Assalamualaikum
sorrryyyyyyyy MamaMya...dah hampir basi tag ni
tapi jangan risau..jaja akan buat jugak okey...
.
.
.
Tag game kali ni: Selongkar bag
kalau nak citer pasal handbag ni..jaja ni bukan la jenis
suka beli bag banyak2 atau pun suka beli bag ikut warna baju
tak kuasa wehhhh
jaja akan pakai satu2 bag tu sampai jahanam..baru la tukar yg lain
jom.!! selongkar bag jaja

Bag Rorine hadiah dari En Zack last year
jaja jarang pakai bag ni sebab warna dah la putih
pastu ruang kat dalam ala2 sesak nafas je..
maklumla cikgu kan..suka letak banyak menda
buku nota, pen, pendrive tu memang wajib ada la kan..
masa buat tag ni pun, baru sehari jaja pakai semula bag ni
sebab bag lama jaja dah koyak rabak kat blah tepi..hehhehe
Sesak kan blah dalam nya..
nak letak barang lebih2 pun tak bleh

Apa yang wajib ada?
wallet ( for sure) ada la kan,handphone ( yg cikai) je..
note book,pen ( wajib ada wpun sebatang), eye liner,
kunci kereta and perfume.
dan juga camera..tapi takde la dlm gambo ni..
kalau tak, jaja nak amik gambo mcm mana plak kan
ini barang2 yang sedia ada dalam bag tu lah
selalunya ada pendrive,buku meeting,lotion body shop
kunci makmal ict...
tapi bag jaja ni memang bag kerja la
kalau nak kuar shopping ke, selalunya jaja akan tukar pada bag
yang lebih santai
.
.
.
Siap gak tag ni..maka dengan rasa bangganya jaja nak men'tag'
deela
Ardinihumaira





11 Beu-T Is Talking:

Nur Hawa Mohd Zin said...

tag bag ni tuk pe kak?

JaJa'Z said...

hawa tau tak tag game tu apa? sbb ada sekali tu hawa tag nama akak..tapi tu bukan tag game namanya...

tag game ni kiranya mcm game berantai..lepas akak buat satu tugasan..akak pas kat orang lain..orang lain plak..pas kat orang lain lagi..macam tu la...

nak try..? cuba hawa buat tag game ni...

Nur Hawa Mohd Zin said...

lau mcm yg award tu> bukan lah ek>

JaJa'Z said...

kalau award tu sekali ngan soalan2 then ada kena pas2 gak..tu pun kira macam tag jugak la..yang mcm hawa bagi award kat blog hawa tu..tu namanya tag award...

Nur Hawa Mohd Zin said...

heheh..teringat mama najla tgur awe sebab dia tag nama awe then awe tag nama dia balik..hehehe

penahatiku83 said...

sis...bestla tag ni... hehee... macam dalam show kt tv lak =)

JaJa'Z said...

penahatiku83: apa lagi..try la.heheh

JaJa'Z said...

hawa:selalunya kita tag nama someone kalau sesuatu tu berkaitan..refering to someone..or something

Nur Hawa Mohd Zin said...

owh..kena bnyk belajr ni..tq..penerangan yg mantap!!!

JaJa'Z said...

hawa: sharing is caring dear :p

Nur Hawa Mohd Zin said...

yezzzaaaa....heheheh

Related Posts with Thumbnails