JaJa'Z Latest Stories

Wednesday, May 5, 2010

Aiseymannnnnn..Wa Menang Bebbbbb ! :p

Assalamualaikum semua
memang tak sangka betul la..
first time ni jaja joint contest yang dianjurkan oleh blogger
blogger mana lagi..Cik Kasih Suci tu la...
Cik Kasih bikin contest sempena birthday dia hari ni
jaja pun saje la kan nak cuba2 nasib
dari malam tadi lagi dok berdebar dub dab dub dab
kalah berdebar macam orang nak menang contest juta2..hehhehehe
Alih2 pagi tadi Cik Kasih keluarkan nama pemenang

Sekali pemenang hadiah utama Jaja rupanya
waduh2...gembira bangatttt ni...
bangga kejap rasa
tak sabar2 nak bagi alamat kat kasih ni
sebab dah tgk hadiahnya semalam..hehheheh


Thank You Kasihhhhhhhh :p


11 Beu-T Is Talking:

kasih suci said...

tahniah kak Jaja...

Lelord said...

hehehehe best kan jaja, td pun lela br tau lela menang gak 1st prize dpt gaun syanteeek tuk dak kenit. jap g nak publish gak ah

Nur Hawa Mohd Zin said...

wahhh....tahniah lah kak...cayalah..heheheh

Mamamya said...

wah...congratulation....!!!

JaJa'Z said...

kasih: tq dik..baca tak entry birthday kasih tu? macam tak baca je..hehhe

JaJa'Z said...

lelord: menang gak ke? tahniah2...ehhe

JaJa'Z said...

hawa: pes time menang ni..hehhe terujaaa

JaJa'Z said...

mamamya: tochey..tochey... :p

Nur Hawa Mohd Zin said...

huhu..leh celebtrate ni..hehehe

JaJa'Z said...

hawa: jom !pizzaaaa

Nur Hawa Mohd Zin said...

akak belanja..hehehe

Related Posts with Thumbnails