JaJa'Z Latest Stories

Saturday, May 22, 2010

Salah Paper la Plak...

Pagi tadi jaja ni gi la ke kelas cepat2 memandangkan
exam start kul 7.40 pagi
Lepas amik kertas soalan kat bilik SUP
terus la jaja menapak ke kelas 4mpv nun kat tingkat tiga..
tapi biasa lah kan, cikgu sampai awal lagi dr anak murid
lepas dah mintak bebudak ni semua letak bag kat luar
jaja pun start la edar2 kertas soalan
" Dah! diam semua..nak start exam pun bising lagi"
mulut jaja start
potpetpotpet
bila dah siap edar2 kertas soalan
jaja perasan ada sorang student ni dok belek2 paper dia
lepas selak dia selak lagi
dah habis selak sampai habis, dia ulang lagi
pastu dia tanya
" cikgu, skang ni exam BI ke..exam Perdagangan ?"
aikk?
" Exam BI la..takkan jadual exam pun tak tau"
pastu dua tiga orang lagi belek2 gak kertas soalan diaorang
" Cikgu!!! Ni paper perdagangan..bukan paper BI!"
.
.
.
Caiittt! rupa2nya dalam bundle soalan BI tu
ada plak terselit 6 Keping soalan Perdagangan
sabar jelah...!
terus cepat2 jaja kutip kertas2 soalan yang salah tu
dan kalut2 la call zurin soh dia hantar soalan BI extra
mujur gak ada
tapi sempat lagi si Izroy menyampuk
" Wei! bakpe la korang bagitau cikgu, kalau tak dapat tgk soalan bocor!"
Banyak cantik muka kau !!!!

4 Beu-T Is Talking:

Nur Hawa Mohd Zin said...

hahaha....kalu awe dah malu kak terus kuar....camne leh terselit pelik betol

JaJa'Z said...

danial: hehhe tgk masa jugak la..jd full time blogger? mau pingsannnn dakuuu

ASaDa RyutaRo said...

hahaha..

seronok tu dpt tengok seimbas lalu, dah kira untung dah.. hihi :P

JaJa'Z said...

asada: takde maknanya gak..nama je tgk..kadang2 tak lulus gak..

Related Posts with Thumbnails