JaJa'Z Latest Stories

Saturday, May 15, 2010

Moh Gi Sekolah Pagi2 :p

Assalamualaikum
Selamat pagi semua :p
baru bangun tido ek? dah mandi ? dah sarapan?
Time ni jaja dah selamat ke sekolah
Jeles kat korang semua yang dapat tergolek2 lagi atas katil
sabtu pun sekolah gak?
YA ! Sabtu ni sekolah
Mostly semua sekolah hari ni mengadakan gotong royong perdana
termasuk lah sekolah jaja
Hari ni 2 aktiviti dijalankan serentak kat sekolah
Pertamanya gotong royong perdana
dan keduanya aktiviti 'masakkan rimba'
alaaa..yang masak2 dalam buluh tu la
jaja kena jadi hakim plak kali ni
apa2 hal jaja update later ok...
Have a nice day yer kengkawan semua
^___^

10 Beu-T Is Talking:

Nur Hawa Mohd Zin said...

morning kak..cianye ckgu kite sorg ni..sabtu kena g sek, esok pun kena juga...

sekamar rindu said...

selamat bergotong royong....

Hizami Rahim said...

tahu takpe.
ayah zami pon dah ke sekolah pagi pagi sebab gotong royong.
;)
sekolah my mom pulak tak jadi gotong royong.
;)

Roronoa Zoro said...

gotong royong ramai2 best ! gotong royong n yang lain curi tulang x best.. hampeh ! hehehe

Fatin Aliyya said...

hye jaja.kiter yaya.=D

JaJa'Z said...

hawa: nak kata apa kan..yang menurut perintah..

JaJa'Z said...

sekamar rindu: tak gotong royong pun..bz dok masak..

JaJa'Z said...

hizami: wah! satu keluarga pendidik ek..

JaJa'Z said...

roro: tak jd gotong royong..sbb semua terlibat dengan masakkan rimba

JaJa'Z said...

yaya: hai yaya..thanks for drop by..

Related Posts with Thumbnails