JaJa'Z Latest Stories

Sunday, May 23, 2010

Jom Kita Serbu Blog Danial !!

Ha!!
korang semua jgn cakap ni my new 'boyfriend' plak ek
no! no! no!
takde maknanya jaja nak menduakan En Zack ek..
hehehhe
Sebenarnya ni sepupu jaja skang ni dok study kat Aussie
the one and only male cousin yang turut berblogging
tu pun jaja tau dia ada blog lepas dia terkantoi
bagi komen kat blog sorang lagi sepupu
blogging senyap2 ek..:p
.
.
Meh baca sket info pasal my cousin ni
jaja copy dr blog dia
^_~

Turning 23 years old this year 2010.
A patriotic Malaysian when it comes to badminton.
Always finishes most of his sentences with "haha" or "hehehehe".
Pemalu (shy) but managed to get himself a gf (LOL) Happy most of the time.
Can't take it if he has to work in KL cos he is just a country boy from Kerteh.
Even his university campus last time is at the country side.
Really hope that he can get a job far far away from city.
But he doesnt mind going to city for a break.
u know, see the buildings, and the kiasu city folks and foreign workers =P Miss Australia but miss Malaysia more and wanna improve Malaysia..how aa?
.
.
Kalau korang semua nak tau
jaja and Danial not really close each other
time kecik2 dulu ada la jugak main sama2
gi umah parent dia(makcik jaja)
cakap stail bebudak la
tapi yang pastinya dia ni mmg la pendiam
bukan jenis mamat2 keypoh la
but since dia start masuk asrama time sek menengah
kitorang memang dah jarang jumpa
pastu dia sambung belajar kat mana pun jaja tak tau
last news yg jaja tau, dia sambung belajar kat Aussie
sampai la time raya puasa last year
masa jaja balik Penang then
terpandang la mamat sorang ni
dalam hati dok pk..sapa la plak mamat sorang ni
alih2 rupanya sepupu jaja :p
we just smile each other kot..without saying anything..hehheheh
besar dah rupanya sepupu jaja sorang ni
Encheeemmm lagiiiii
hahahahha
sampai la skang kitorang baru sakan 'berborak'
melalui blogging ni
.
.
So kengkawan !!
nak kenal Danial dengan lebih dekat lagi ??
jom kita serbu blog Danial
klik je kat SINI

8 Beu-T Is Talking:

Hizami Rahim said...

wow.
ada lagi sedara mara blogging tak?
haha.
;)

Danial Ikhwan Jaafar said...

eh sejak bile plak ada komen kat atas tu? anyway thanks kak ja promote. malu i! ahaks =P

Danial Ikhwan Jaafar said...

eh masa raya puasa taun lepas saya kat australia lagi kak ja! ah sudah, hantu raya mana plak menyamar jadi aku!!

JaJa'Z said...

komen kat atas tu sebenarnya untuk entry semalam..bila aka komen, tetiba komen2 tu hilang...

JaJa'Z said...

aduihhh..kan dah hilang lagi komen korang..apa menda la blogger.com ni..pening kot!!!

JaJa'Z said...

danial: ek? bukan raya tahun lepas ke? dah tu time bila kita jumpa ek? setau akak, last year punya raya yg akak balik penang..ha! betul la...

Danial Ikhwan Jaafar said...

hahaha ape2 laa blogger ni.
tapi betol kak, saya takde kat malaysia taun lepas. kot2 adib, zul.
takpon hantu raya sape entah sesat. hahaha

JaJa'Z said...

ish..tapi akak kompem jumpa danial la..kalau bukan raya tahun lepas? bila yg kita jumpa? tapi mmg ada jumpa kan? kat umah tok..ish..mushkil kejap ni..

Related Posts with Thumbnails