JaJa'Z Latest Stories

Thursday, May 20, 2010

Exam Pertengahan Tahun Bermula ^_~



Assalamualaikum
Starting from today semua bebudak ni dah start exam midyer
dimulakan dengan form 4 & 5
then next week baru diikuti dengan bebudak menengah rendah
aman sket rasa sekolah ni kalau bebudak exam
senyap sunyi je
kalau tak, dah macam tadika punya la riuh
satu je yg tak tahan bab jaga peksa ni
bila time tengah hari and mula dtg mengantuk ya amattttt
rasa nak tersengguk2 je dok kat meja guru tu
nak tak nak kena la round kelas tu again and again
bukannya apa
nak kena kawal bebudak ni
mesti ada jugak yang curi2 nak ber'signal' dengan kawan2 sebelah
dah la meja masing2 jauh setakat se'depa' je masing2
.
.
Apa2 pun
jaja wish semua student jaja
'Good Luck'
untuk exam midyear kali ni
especially paper math jaja la
and
kalau ada yang
gagal
!!!!
Siap kau !!!!
( Pic by Cik Gugel)

9 Beu-T Is Talking:

Hizami Rahim said...

ahha.
wah.
dah start?
;)

Nur Hawa Mohd Zin said...

eh dah exam...kejap je kan....hehehhe..t akhir tahun plak

Kniedaz said...

Danish pun sedang ber'exam' skang..smlm mengadu, mama Danish rasa Danish tak ble dapat nombor satu sebab Bahasa Arab tak dapat jawab semua..takpela Danish...^_^

JaJa'Z said...

hawa: tu lah..kejap je rasa dah tengah tahun..kang tau2 je dah akhir tahun...

JaJa'Z said...

kniedaz: mostly semua sek sedang exam skang...

Roronoa Zoro said...

uishh! ada amaran dari cikgu kepada pelajar.. berhati yer.. kalo fail cikgu mengamok.. hehe =P

Mamamya said...

rindu plak pada semua kenangan zaman sekolah dulu...:)

JaJa'Z said...

zoro: cikgunya ni bagi amaran sokmo...hari2 bagi amarah..hehhe

JaJa'Z said...

mamamya: nanti hantar mya nagn fiqa gi sek bleh la mengimbau kenangan silam.

Related Posts with Thumbnails