JaJa'Z Latest Stories

Wednesday, May 19, 2010

Blog Yang Penuh Dengan 'Cahaya Kewanitaan'


Yeah ! Yeah!
Siang tadi dapat bunga
malam plak dapat hadiah
korang ada ? ada?
hehehheheh
First of all nak say sorry kat tuan punya blog
sapa lagi kalau bukan Cik Hawa kita tu
^_~
Sebab terlewat nak buat entry pasal hadiah ni
so, malam ni khas entri ni jaja tujukan untuk hawa
Nak kata lama sangat kenal hawa ni, tak jugak
kira2nya baru la lagi
tapi dah rasa rapat sangat ngan dia
mana taknya
cik Hawa kita ni memang rajin bebenor meninggalkan komen2
dalam tiap2 entri yang jaja buat
dalam setiap entri jaja
mesti ada komen dr dia
tu yang syok sangat tu
Takde hal Hawa!
komen je selagi bleh komen ok
just be urself
Pada sesapa yang nak kenal dengan Cik Hawa Kita
bleh Klik Kat SINI
Anyway, thanks Hawa for the hadiah ok...

7 Beu-T Is Talking:

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

hawa mmg blogger yang paling wanita
dan rajin bloging..

Nur Hawa Mohd Zin said...

ku dah malu2 ni kak jaja'z...heheheh (sambil tutup muka_)

JaJa'Z said...

kak ayu: a'ah..kalau hawa jd rugged plak lepas ni, nampak gayanya dia kena tukar nama blog.hehhe

JaJa'Z said...

hawa: eccehhhhh..malu2 lak dia..heheh

Nur Hawa Mohd Zin said...

alamak..awe ni ayu2 gitu je lah..tak da lah ayu mana...huhuh

kasih suci said...

mmm beshnye dapat bunga...aritu dah dapt bunga hidup...mmg berbunga la hati kak jaja ni...asyik dapat bunga la katakan...hehehe

JaJa'Z said...

kasih: teringin nak dapat sejambangan bunga...huhuuuu..laki ku tak romantik ahakssss

Related Posts with Thumbnails