JaJa'Z Latest Stories

Saturday, May 1, 2010

Analisis Entry Jaja'Z


Assalamualaikum
Hari ni saje jaja nak buat analisis entry2 jaja sejak blog ni mula2 wujud
blog jaja ni start bulan october tahun 2008 dengan 4 entry je
kiranya time tu baru mula2 nak belajar menulis...
blog ni pun poyo je dulu
pastu bulan november just 1 entry je
memang tak semangat betul jaja nak berblogging
lepas dr entry bulan november tu
jaja terus menyepikan diri dari dunia blogging
memang tak menjenguk langsung la
dan permulaan entry untuk tahun 2009 hanya pada bulan Jun
lama giler blog ni berehat
time ni jaja dah start membaca blog2 manusia2 gojes dan rajin2 berblogging
segala blog jaja baca sampai sakit2 kepala
pastu mula la semangat tu makin datang
makanya jaja pun start la berblogging semula
tapi nak kata banyak sangat menulis pun tak jugak..
entry pun suam2 kuku je
lagi pun time tu jaja hanya mampu online kat sekolah je
maklum la time tu tak pasang internet lagi kat umah
masuk tahun 2010
jumlah entry jaja tiap2 bulan pun makin bertambah
masa tu jaja target at least 1 hari jaja kena kuarkan satu entry
dari januari sampai ke mac...jumlah entry biasa lagi
alih2 bulan april punya entry mencanak naik dari
24 entry kepada 79 entry!!!
Ada member blog jaja pun terkejut sbb jaja bleh buat entry
sampai 70++ entry dalam masa satu bulan
padahal ramai lagi orang lain yang sampai buat beratus2..
start dari bulan april
pengunjung blog jaja bertambah
folowwer makin ramai
rakan2 blogger makin meriah
idea2 nak boh dalam entry pun makin mencanak2
semangat nak mengambil gambar tu semakin rajin
perasaan nak ON laptop tiap2 pagi pun semakin membara
ni semua kerana
sesi jelajah EN BEN
kalau tak sebab jaja joint sesi jelajah tu
maybe entry jaja pun suam2 kuku je
dan takde la jaja dapat kenal
en Ben,abang EQ,mamamya,lelord,azila,Anna,kak Suzi,kasih suci,hizamirahim,aida,tiqah,hawa,syue,kak ayu
Netti,Faish,En Chilabaey,Kniedaz,AI,Larra,kak aida,mamakmami,kakintan
Ibh,kak LG
ishhhh..ramai lagi la..
sorry pada sesapa yang jaja tak tersebut namanya
dan dari blog ni jugak jaja dapat get close dengan sepupu2 jaja
thanks to Yan and Danial :p
.
.
On april 79 entry
agak2 bulan Mei brapa la pulak ek..:)


7 Beu-T Is Talking:

Hizami Rahim said...

hohO.
may mungkin 100?
hohO.

Nur Hawa Mohd Zin said...

bnyk jugak tu..ada kemajuan..hehe..nanti awe buat rekod kemajuan cam sek nak kak? heheh

JaJa'Z said...

Hizami: 100??? tak mustahil tu...

JaJa'Z said...

hawa: nak buat rekod kemajuann ke? sah2 semua markah akak takde guna pen merah..hehhe

Nur Hawa Mohd Zin said...

hah tu lah..kena beli pen biru bebanyak ni..heheh

JaJa'Z said...

kalau mak bawak dtg amik report card pun bangga je senyummmm

Nur Hawa Mohd Zin said...

ag best kak..
t leh kena komen bebanyk kt
~ waaa..teringt zaman sek~

Related Posts with Thumbnails