JaJa'Z Latest Stories

Tuesday, April 13, 2010

Tag Game ~ By Lela-Lelord :p

Assalamualaikum
Siang td dapat tag dari lelord
dah janji dengan lelord nak buat tag game ni malam ni
so, nak tak nak kena kota kan janji jugak
walaupun mata ni nak terkulai layu dah
.
.
.
Tag : KASUT
Ni antara kasut pebret jaja
Design by Vinnci
Jaja sayang sangat kasut ni sbb hubby yang hadiahkan
dan jaja rasa kasut ni unik sangat
dengan corak2 kerawang tu
tambah cute lagi sbb ada riben pink kat keliling kasut tu
rasanya kasut ni 2 1/2 inch
walau pun menapak ke kelas nun kat tingkat tiga
tetapppp jaja dengan high heel :p
Ni antara kasut wedges yang jaja ada
juga design by Vinnci
Suka sangat pakai wedges ni sbb selesa
Ni plak sport shoe jaja
by Adidas
makin lama tgk makin lunyai jaja kerja kan kasut ni
hari2 kat gym....
Ni plak selipar rm3.50
pasar malam mariii....
jaja gunakan kat dapur...
.
.
.
.
.
.
nak pass ke sapa ek tag game ni
sesapa yang kena ni sila lah buat ek....
:p

9 Beu-T Is Talking:

Lelord said...

yeahahahha Jaja dh siap wat assignment. Syantekkk la yg kerawang2 tu. I loike

JaJa'Z said...

heheheh...sayang tuuuuu kasut kerawang itewwww

Ismaliana Bt Sulaiman said...

alhamdulillah...dah makin panjang tag ni m'rantau...suka2!! jaja'z...congrats...

JaJa'Z said...

jaja bagi tag game ni merantau lagi jaun..sampai ke spain...

Kniedaz said...

jawab tag sebelum tidur..sudah beres ^_^

Aida Rezuan said...

Jaja and all the ladies,

Uisk.. apa soalan tag nih cikgu? :D
Senaraikan segala kasut2 ke? Dengan gambo ke? Alahai!

Orait.. saya menurut perintah!
*beredar balik rumah and selongkar almari kasut2 ku itu..

Aida Rezuan said...

*kembali memberi laporan..

Tag nye dah disiapkan! Harap maklum. :)

*balik rumah masak sup, lapo!

JaJa'Z said...

kniedaz: dah siap ek..nanti jaja gi wat spotcheck..hehhe

kak aida: kerja rumah anda bagus! cikgu bagi 3 bintang..bukan bintang 3..tu komunis..hehehhe

dieya said...

hi jaja! i got the same tag!
saja try tengok dari mana asal tag ni, tu yg sampai sini.

Dieya <- Aida <- Jaja

anyways, just saying hi!
salam kenal :-)

Related Posts with Thumbnails