JaJa'Z Latest Stories

Saturday, April 10, 2010

Selamat Pagi Malaysia......

Assalamualaikum
Selamat berhari sabtu semua...
Pagi2 dah jenguk blog ek..???
Dah mandi ? Dah basuh muka ? dah sarapan?
blom ?????
ish..ish..ish.......
Apa plan untuk hari ni..emmmm
hari sabtu macam ni...
ramai yang plan macam2 kan
nak gi shopping,gi mancing,g umah saudara,g kenduri
jaja plak?
.
.
.
.
.
Pagi ni hanya isi perut dengan ini sahaja
Air kopi segelas + sandwich sardin cincai barai...:p
.
.
.saje je update blog ni dulu
kul 9 kang dah nak ke gym.....
kita sambung tengah hari nanti okey......

2 Beu-T Is Talking:

Ismaliana Bt Sulaiman said...

hai jaja'z...salam kenal yer..akak pun baru jer nak b'blogging nih..x smpi pun s'bln lg...masa jalan2 kat cni nmpk n3 ni..b/fast kita lbh kurang sama jer pg nih....;)

JaJa'Z said...

salam kak isma..jaja pun baru je buka blog akak jap tadi..tu la breakfast yang cepat dan mudah..sbb nak kena kejar ke gym plak..hehhehe

Related Posts with Thumbnails