JaJa'Z Latest Stories

Monday, April 12, 2010

Nak Wedges..! Nak Wedges !!!

Jaja nak wedges???
Uik..kan jaja tengah diet..tak kan tetiba nak makan wedges plak?
dah la ber keju segala..lari diet ko jaja wei !!!
Sedap kan..???
nyum..nyum...memang terliur je tengok....
hehehhehe
No lah !!!
janji tetap janji
NO fastfood ok..and now dah 6 bulan tak makan any fastfood pun..
dah tu..apsal nak wedges??
i'm craving for this wedges....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
TARAAAaaaaaaa!
Kasut wedges la..hehehheheh In Black colur
In Beige Colour
In White Colour

In Red colour
.
.
.
Uihsssss...menawan sungguh kasut ni..mesty confy je bila pakai
Yang ni pun bleh tahan gak..
Warna hijau gitu.....
.
.
.
.
Minggu depan gaji..bleh kot nak tibai satu:p
bleh kan En Zack..bleh ek...?

6 Beu-T Is Talking:

Lelord said...

ja...syantekkk la wedges tu. mana nak dpt tu, x nmpak pun brand pe

Aida Rezuan said...

Jaja,

Nih untuk pakai mengajo ke untuk pakai bersuka ria? :D

* Akak kalo pakai mau abes berterabur jalan.. sungguh ku tidak biasa!

JaJa'Z said...

lelord: jaja pun tak tau brand apa..main cari kat google je..tapi memang cantik kan...? nakkkkkk

kak aida: kasut kerja jaja semua nya high heel..mostly 2 inch ke atas la..yang 'leseh2' baru la jaja pakai untuk gi jalan2 ...walau pun kena menapak gi kelas tingkat 3..tetap pakai hihg heel gak..hehehh

Syue Mustafa said...

Cheezy Wedges itu sungguh sedap. Sungguh sesuai makan time-time takde selera gini. Btw, kasut wedges yang color hijau tu sungguh menawan hati ler Jaja....

A.I said...

BOLEH!! belikan skali utk si ai tu. sian dia tingin giler nk pakai tp takde duit nk beli...sian dia kannnn? ;P

Kniedaz said...

ahaha..dua-dua wedges tu best...nak dua2

Related Posts with Thumbnails