JaJa'Z Latest Stories

Monday, April 12, 2010

Good Morning.... :p

Assalamualaikum
Selamat Pagi semua.....
jaja is blogging direct from School.....
no! no! jaja bukan ponteng kelas okeyyy...
time kelas..kita gi kelas
time free..kita settle kan kerja2....
And yes!
selalu orang cakap MONDAY BLUES
memang betul lah tu...sbb hari isnin la selalunya
jaja tak berapa nak bersemangat
bukan sebab kena gi sekolah
tapi sebab jadual hari ni terlalu senggang
bayang kan dr pagi kul 7 .15 sampai sekolah
pukul 12.40 baru jaja ada kelas
menguap2 jaja kadang2 dok dlm makmal ict ni
dah la ber aircond
sejuk2 je..nak2 plak time ni tengah musim panas
memang best la
.
.
.
Tapi tak la kata hari ni ada satu kelas je
jaja dok relak manjang
selalunya hari isnin ni jaja settle kan segala kerja2 yang nak kena buat
terutamanya bab menanda buku bebudak ni
sorry,jaja bukan jenis bawa balik kerja2 sekolah ke rumah yer...
berbekalkan sebatang pen merah, cop nama dan setinggan2 buku
mula la kerja menanda jaja
psttt..nampak buku rekod jaja tu..trademark JAJA'Z mesti ada..hehehhe
besar tak pensil case jaja ? segala harta karun pun ada kat dlm
rotan? wajib ada..dah kata pun cikgu garang kan...
hehehheh
So skang ni jaja nak sambung siapkan kerja
see you guys soon....

5 Beu-T Is Talking:

eqbalzack said...

adoiiii....ada rotan la! hihi

Syue Mustafa said...

Semua bangun. Selamat pagi Cikgu.... He, he, he. Teringat zaman sekolah dulu-dulu plak. Cikgu Jaja ngajar subjek aper yer?

JaJa'Z said...

EQ: cikgu EQ cikgu garang gak ke??hehhe

syue: akak ajar ict ngan math..sbb tu dok dlm lab..

Aida Rezuan said...

Jaja,

Bekas pensel beso gitu muat dengan segala mekap2 jugak gamaknye kan? :D

JaJa'Z said...

kak aida: walaupun jaja bermake-up..tapi jaja tak pernah bawa alat makeup ke sekolah even kuar jenjalan pun...walaupun lipstik..hehheh..dlm tu penuh ngan alat tulis je..

Related Posts with Thumbnails