JaJa'Z Latest Stories

Saturday, April 10, 2010

Miss My 2009 Students...

Assalamualaikum
Kejap tadi dalam dok belek2 gambar kat folder
tertengok plak gambar my x-student last year
Student 5Luhur tahun 2009
Really miss them so much
Dua tahun jaja mengajar math kat kelas diaorang
sampai la diaorang form 5
jaja take over jadi form teacher plak
.
.
.
Jaja memang rapat dengan anak2 murid
kadang2 bleh jadi member je dengan jaja
tapi dengan syarat
" saya tetap cikgu, awak tetap pelajar"
kenyataan tu tak bleh diubah
bleh je nak gurau2 dengan jaja..tapi time belajar, tetap belajar
yes, jaja admit...jaja memang garang time mengajar
tapi jaja akan twist perwatakkan jaja bila diluar kelas
sampai kadang2 ada student cakap
"cikgu ni macam budak2 je..."
Tapi kalau jaja masuk kelas...
kerja tak siap..buku tak hantar..pembetulan tak buat
itu memang bikin waaaa panasssssss je!
time tu 'taring' jaja akan keluar la
sapa kena nasib la kan:p
.
.
Tapi kadang2 student ni diaorang mudah lupa
dan selalu 'terlebih' bila cikgu dia ni mula baik ngan diaorang
Ada sesetengah tu bila kita baik ngan diaorang
diaorang plak 'naik tocang'
buat kerja lebih kurang..cakap ngan kita pun lebih kurang
itu jam memang jaja 'smash' balik la
lelaki ke perempuan ke..sama je kena
.
.
tapi skang semua dah tinggal kenangan
last jaja jumpa diaorang pun..
masa diaorang datang nak amik result spm bulan lepas
tapi ada jugak beberapa orang dr student jaja ni
yang still keep in touch dengan jaja
kalau terserempak pun selalunya diaorang akan tegur jaja dulu

Miss u guys sooooo much....
Good luck whatever pun yang korang lakukan ok...
Nak kawen jangan lupa jemput cikgu..ahaksssss :p

3 Beu-T Is Talking:

Ismaliana Bt Sulaiman said...

hehehe...best arr jaja dapat p gym kan..cam mr.ben tuh..jelez btl...:)akak pun t'ingin jg..tp kat sini jauh nak pegi..then,puteri2 ku yg 2 org sapa lak nak cover..hmmmmmm...nak jugakkkkk...:D share la jaja rahsia puteri blh kuruskan badan....(blh ker?):)

JaJa'Z said...

hehehe..kak lieya komen kat entry salah ni..hehhehe tapi tak kisah...jaja baru je 4 bln berjinak2 dengan gym ni kak...nak kena kuruskan badan...dah berat sangat..jaja just berdiet ngan gi gym je...

JaJa'Z said...

kalau kaka lieya nak tau macam mana cara puteri kuruskan badan..mybe nanti jaja buat entry pasal tu okey..banyak gak caranya..dan mudak sebenarnya nak diamalkan..nak dengan tak nak je..hehhe

Related Posts with Thumbnails