JaJa'Z Latest Stories

Sunday, April 4, 2010

Bila En Ben dah start Membebel..Ahakssss :p

Assalamualaikum semua
Selamat berhujung minggu..sarapan apa pagi tadi?
ke baru bangun tido? ish ish....Masyarakatttt...
Ingat lagi tak pasal entry semalam?
alah...pasal En Ben Ashaari tu la...
.
.
.
Tadi lepas balik je dr surau untuk kuliah ahad
terus jaja online...excited je nak tunggu komen dr En Ben
Dalam hati ni dok cakap
' Mesti En BEN dah buat komen..sbb dia celik je mata terus capai laptop'
hehehhe..jangan marah ha EN BEN...
.
.
.
.
Seperti yang dijangka
EN BEN memang dah siap buat review pasal blog jaja kat blog dia...
TQ bebanyak la EN BEN...
Jasa mu dikenang !!!
.
.
.
.
Memetik kata2 dari EN BEN pasal blog jaja
.
.
.
"Hehe ... blog ni cute miuttt jeee ...comey comey gitu ..seperti pemiliknya ... hehe..jgn marah ehh ..Memula aku tengok blog ni , aku ingat blog blog anak dara gitu .. Bila aku jelajah tadi , rupa rupanya dah kawin ..WAaa ...sesuai pemilik blog dengan blognya ..sama sama cute ...
Kalau korang masuk tengok nanti , jgn terus g baca profile dia tapi tngk layout blognya dulu ..ehehe... mesti terperanjat kalau kata Puan JAJA kita ni seorang guru !! Huhu .. kalau la anak murid dia tau cikgu dia ada blog secute gitu , abiss laa .. ari ari diorg masuk baca .. siap jadi follower gitu .. hahaha ...
Dari gayanya , aku rasa cikgu Jaja ni periang orangnya .. patut la blog nyer gitu ... cute dan meriah .. Bagus bagus .. entrinya pun ceria jer .. bagus tul aarr... Berbeza tul ngan blog aku ... susah nak dapat entri ceria... hahahahaOk la... jom kita g usha sat ... aku rasa sesiapa yang nak jadi cikgu satu hari nanti , bleh jadikan blogger JAJA ni sebagai kawan dia .. mana tau satu hari nanti boleh dapatkan tips nak jadi guru yang ceria .. hehehe..."
Jom usha >>> JAJA'z
.
.
.
.
Hehhe..malu kejap dengan kata2 dari EN BEN itewwwww....
Kepada yang baru menjengah ke blog jaja ni
u're most WELCOME
Jaja pun baru je lagi menjinak2 kan diri dengan dunia blogging
banyak lagi kekurangan yang jaja kena perbaiki....
Lain kali datang lagi ek...
Jangan lupa kita sama2 'follow' men' follow'

2 Beu-T Is Talking:

Aida Rezuan said...

Salam Jaja,

Say amatlah bersetuju dengan En Ben kita tuh! Memang first impression masuk sini.. rasa ceria (NTV7 ka? :D) and muda belia gitu.

Chaiyok Jaja!

JaJa'Z said...

hehehe..kak aida!!!

mana menghilang..seminggu senyap je...ceria ntv7 ek..kenapa tak bagi astro ceria je kat jaja..hehhe

Related Posts with Thumbnails