JaJa'Z Latest Stories

Sunday, July 8, 2012

Karnival Kokuria 2012 : Pertandingan Gubahan Buah2an..

Ni part last untuk karnival kokuria sekolah jaja...
selain pertandingan gerai2 jualan,kuiz2 ni salah satu pertandingan yang dijalankan ..
macam biasalah, pertandingan ni terbuka untuk kelab dan persatuan
yang nak turut serta bertanding...

cikgu2 pun joint jugak...

ni peserta tunggal wakil dr ibu bapa...
bebudak ni cakap..makcik ni memang selalu buat gubahan buah 
kalau ada kenduri2 kat lepar ni..

ha, ukir cepat...


kreatif gak bebudak ni...

kemain semak samun dgn buah2...
lepas kena tegur, baru la senonoh sket tempat buat kerja..

Antara ukiran yang jaja suka...
nice kan?


peserta lelaki tunggal....

dan ini lah gubahan yang mendapat tempat pertama...
tahniah2...

^____~

8 Beu-T Is Talking:

Sari Yusa Ibrahim said...

tangan seni mereka nikan...

dieya said...

ehh.. peserta lelaki tunggal tu ke yg menang? memang hebat!
dia punya gubahan pun praktikal.. senang nak makan. kalu bunga ros sejambak tu camno laa gaya nak makan..

JaJa'Z said...

kak yus..bebudak ni terlebih kreatif pun ada..tu yang melukis kat dinding2 sekolah..

JaJa'Z said...

dieya..bukan yang student lelaki tu punya yg menang..yg menang yg group cikgu2 buat..kalau mamat tu menang..bungkus la tukang2 ukir semua..yang ukir2 tu idok la makan..just hiasan jek..

AiNuN FaUzI said...

Kemain kreatif bebudak skul kak jaja nih... Kalau tangan teh alamatnya kupas tembikai utk makan sndrik je laaa jawabnyeee. Heheheheh

JaJa'Z said...

sama la kita teh..akak pun tak la kretip mana pun..hehehhe

CikNi Ahnie (KakNi) said...

Mana aci yang cikgu buat menang... hu hu hu....

JaJa'Z said...

Kak ni...dah kebetulan..yang tu paling lawa..ekekke..

Related Posts with Thumbnails