JaJa'Z Latest Stories

Wednesday, July 11, 2012

Birthday Lunch...

Actually takde yang istimewa sangat pun semalam...
no fancy2 celebrate pun...
cumanya jaja ajak zurin gi makan2 kat SR jek..
mmandangkan dah lama tak makan2 kat SR and tak lama lagi dah nak puasa...
kiranya yang ni sesi makan2 kat SR sebelum terliur teringat time puasa lah kira2nya..
hehehhe

Lepas sekolah..berdesup kitaorang ke SR kat Indera Mahkota..

time ni pun dah dekat kul 4..
last makan pun kul 7 pagi tu jek..masing2 dah macam muka singa kelaparan dah...

minah over...
time ni tak ramai pun..so, bleh la makan dengan aman sket..hehhehe

Macam biasa lah..our starter...

spring rolls....

and zurin dengan mushroom soup yang memang wajib dia order tiap2 kali ke SR..

Main dish...'
disebabkan masing2 kelaparan..so, ini lah dia pilihan wajib kitaorang...

Mushroom grilled chicken...
tak dan berapa minit..dr penuh pinggan ni....
terus jadi...



Kosongggg...kosongggg..kosonggggg
(bak kata Najwa Latif)

Kaw2 punya makan...
tak tinggal sekelumit pun makanan..heheheh

kemain bedal jagung dia..
jaja makan sket jek jagung jaja..sebab jaja rasa jagung tu rasa dah semacam..
macam dah direbus beberapa hari lepas..
and batang jagung tu pun dah naik lebam...

and last sekali....
untuk birthday girl..harus la pekena kek jugak sepotong...

kali ni tekak terasa nak chocolate indulgence...
huh..nikmat tak terkata...

tu jek sesi makan2 kami...
untuk En Zack..jaja tapaukan McD jek..hehehhe

6 Beu-T Is Talking:

Sari Yusa Ibrahim said...

En Zack dapat McD jer???? TAk aci!!!

Zue AnnaLeeya said...

sedak tuh.... kek tuh wat teliur wei... huhu...
apepon hepi belated beday erk jaja...
smoga bhgia sokmo2....

snang leni nak tapau mcd kan???
xyah nak gi megamall atau TC... huhu

JaJa'Z said...

kak yus...itu pun dah ok..sebab dia tak suka gi SR and tak pernah gi SR..

JaJa'Z said...

kak zue..betul2..senang dah..tu yang tapau kat zack mcd tu..dah alang2 kat SR kan..

Mrs Linda said...

HAPPY BIRTHDAY KAK JAJA =)

wan G Silk said...

itu kek..sungguh menggiurkan lah...hehe

Related Posts with Thumbnails