JaJa'Z Latest Stories

Monday, June 18, 2012

Semoga Ibadahnya Diberkati...

Rasanya baru sebulan lebih Dieya balik dr vacation...
and skang ni dia OOB lagi...
but kali ni OOB yang bermakna sebab Dieya and family ke Tanah Suci Mekah
untuk menunaikan ibdah umrah..

How lucky she is...
muda2 lagi dah dapat melawat banyak tempat2 orang..
dan yang lagi syok dapat jejak kan kaki ke Tanah kelahiran Rasulullah S.A.W

Harap2 satu hari nanti, jaja pun dapat ke Tanah Suci juga...
teringin nak tgk Kaabah depan mata sendiri..
ramai yang kata feel memang lain bila berada kat sana...
and yang pastinya sesapa yang dah jejakkan kaki kesana..
mesti rindukan suasana tu lagi lepas2 tu...

cilok dr blog Dieya..
recent trip Dieya ke Paris baru2 ni...

Dieya, Kak Jaja doakan semoga perjalanan diberkati dan 
dieya dapat lakukan ibadah umrah dengan lancarnya..

2 Beu-T Is Talking:

Mamamya said...

insya'allah jaja... amin. x sabar nak dgr citer pengalaman dia kat sana,dieya kata dia b'debar sbb kali ni pergi bukan utk holiday tp utk b'ibadah....

JaJa'Z said...

betul2..jaja pun tak sabar nak tau pengalamn dieya kali ni...

Related Posts with Thumbnails