JaJa'Z Latest Stories

Thursday, June 7, 2012

Cherating Bayview Resort ~ Check Out

Fuhh! sampai juga ke part last cuti2 malaysia kami semua..
ni baru holiday sehari jek..entry berhari2..
kalau banyak2 hari tak tau la brapa minggu plak nak kena karang cerita..
hehehhe

Pagi tu kami check out agak awal...
maklumla hari jumaat kan..kang diaorang geng2 lelaki tak sempat nak sembahyang jumaat plak..
and En Zack pun minta utk check out awal sket
jadinya sempatlah kalau nak ke klinik dulu...

Lepas dah angkut segala barang2 masuk dlm kereta...
kami buat dulu sesi posing2 sebelum balik...

En zack ada kat belakang tu sebenarnya..
suami kak zah plak segan nak amik2 gambar ni...

En Zack cuba nak memasukkan diri dia kedlm gambar..
hehehhe

Ni la jiran kesayangan jaja...
takde diaorang ni..memang sunyi sepi rasanya dok sini.. :-)

Peneman2 jaja ngan En Zack...

Gambo senget sket..ekekekke

sian dia makan karipap sorang2 atas tangga...
orang demam tak larat nak bangun..

bini yang tak sedar diri lagi...
tak habis2 nak bergambar..heheh

sian dia.....

meh la amik gambo kita plak berdua...

buat muka kesian la tu..*pangkangbarutau*


waqi pun excited kemain dah nak balik...
dia berjalan ke hulu ke hilir..melasak sungguh...

pakai plak boot dia ni..hishhh geram!!!
comel kan...

muka Nina dah masak udang kena bakar..merah2 dah kat pipi...

Dalam kul 10.30 pagi kami semua pun selamat la check out..
alhamdulillah..dan insyaallah..ada rezeki bleh holiday lagi..
kita try kat tempat2 lain plak...

3 Beu-T Is Talking:

dieya said...

waqi pakai boot phua chu kang!

Kasih Nini said...

Brapa caj bilik kt situ...best x???

Kasih Nini said...

Brapa caj bilik kt situ...best x???

Related Posts with Thumbnails