JaJa'Z Latest Stories

Thursday, May 24, 2012

Santapan Di SUMAI

Ok promise...ni episod last jaja kat SUMAI...
kang ada plak muntah hijau dok cerita pasal kursus yang sehari tapi entry berhari2..
hehehhe

Ni nak tayang menu2 santapan jaja sepanjang kat SUMAI...
nothing yang wallahhhh sangat2 la untuk ditayang..
just menu2 biasa..standard hotel 3 star

Semua acara makan2 berlangsung kat sini..
Bintang Laut restaurant..
kenapa bintang? kenapa laut?
tak der plak penjelasan lebih jelas untuk jaja terangkan kat sini..ekekekke :p


Ni menu makan malam hari pertama kat SUMAI..
jaja amik rendang ayam, ikan masak merah,sayur petola air
keropok dan salad...
menu simple2 jek..but sedap..especially rendang ayam tu..
memang sedap sangat2 rasanya...

Kakak2 yang lain pun semangat makan..
maklumla semuanya kelaparan..
time makan tengah hari sibuk cari kain...sampai lunch pun skip..
last2 semuanya kebuluran
^___~

Menu breakfast biasa2 je lah..
ada meehun, nasi lemak, roti canai...
tak kuasa jaja nak snap...

dan yang ni menu lunch before bertolak balik...
ada daging masak black pepper,ikan sweet sour,sayur campur
yang lain2 tu biasa2 je lah....
ada keropok, buah2 and salad...


4 Beu-T Is Talking:

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

pernah lalu aje,
lom pernah merasa maman n tido sini lg..
aritu pn jabatan sy ada wat kursus kt sini,
tp hal teknikal so x berpeluangla tido pree.. heheh

dieya said...

Suka pulak tengok papan tanda tu.. Warna biru yg menawan

Bintang laut = star fish = tapak sulaiman ...ada kaitan tak?

JaJa'Z said...

dieya..bijak jugak tu...tapak sulaiman..dieya bijakkkkkk :-)

JaJa'Z said...

Leily..jaja ni first time dgr nama SUMAI...selama ni tak tau pun..tapi ye lah..dah bertahun2 jaja tak ke sana..

Related Posts with Thumbnails