JaJa'Z Latest Stories

Monday, May 14, 2012

OOB...

Bulan ni betul2 bulan berjalan2 bagi jaja...
Akhir bulan lepas jaja balik ke Perak sebab ayah koma..
selepas 5 hari di Perak...jaja pun balik semula ke Kuantan...
selang dua hari lepas tu..jaja ke Penang plak sebab ayah meninggal..
selepas 4 hari diPenang...balik semula ke Kuantan...
dua2 perjalanan pun memang dah jauh..

Tup2 hari rabu lepas jaja dapat plak surat dr Lembaga Peperiksaan Malaysia..
kena plak attend kursus penataran pentaksiran kerja kursus ICT
nun di Kuala Terengganu...
aduhaiiii...
penat balik dr Penang tak habis lagi..dah kena ke terengganu plak yer...
tapi takpe lah..tugas punya pasal...

Tapi yang jaja sedikit geram...kursus tu berlangsung sehari je kalau ikutkan...
start petang hari ni..dan berakhir tengah hari , hari esok...
aduhai...rasa tak berbaloi travel kemain jauh..kursusnya sehari jek..
kurang2 bagi lah 3 hari dua malam ke...
ini dua hari satu malam jek...

Memula dapat surat tu..memang jaja plan dalam kepala ni...nak ajak En Zack sekali..
sebabnya kursus tu sekejap sangat...
sewa hotel satu malam..kira ok lah kan...
alih2 tak bleh plak..En Zack ada kerja yang nak kena disiapkan...
puas dah jaja ni sengeh2 depan muka dia..nampak gayanya idea tak jalan :p
nak2 plak En Zack ni kalau betul2 dia ada kerja...mmg dia akan nak siapkan jugak..
tak reti nak tangguh2 dah..takut customer marah katanya...
takpe lah bang oiiii.....

So officially, entry ni adalah entry auto publish..
skang ni jaja dalam perjalanan ke Kuala terengganu
bersama2 dengan geng cikgu2 ICT sekolah2 lain jugak...
kita kongsi2 kereta jek..jimat pun jimat..ye tak?
^___~

We are heading to......

SUMAI Hotel Apartment Kuala Terengganu...

Memang first time jaja dengar nama apartment ni...
lepas dah google2..rasa2nya dapat kot cari tempat ni..

Kalau berkesempatan..jaja akan update dr sana yek...
itu pun kalau ada Wi-fi lah yek...

Doakan semoga perjalanan jaja selamat pergi dan balik yek kawan2... 


* OOB ~ Out of blog

2 Beu-T Is Talking:

εïз mummyHaza εïз said...

babai jaja.. selamat berkursus yek.. :)

Nieza said...

selamat berkursus Jaja! semoga selamat pergi dan kembali:)

Related Posts with Thumbnails