JaJa'Z Latest Stories

Monday, April 23, 2012

Premium Beatiful ~ Need A Bizz Partner

Hello my beloved readers....
jaja just nak shout out untuk semua2 yang berada di luar sana..
yang masih tercari2 bizz untuk buat side income...
yang teringin berniaga but tak tau bizz apa yang boleh diceburi..
please joint me in this Premium Beautiful business

As my business partner...apa yang u all akan dapat?

Yang memang PASTI
bulan pertama selepas joint this business
anda akan terus dapat RM4500 as a bonus from the company...
promotion still ada sampai end of this month tau..
lepas2 tu..just RM3000 sahaja...
RM1500 bezanya tuh...coz promo rebate tu dah habis yek..
so, amat2 rugi kalau kita tak grab peluang cepat2...


Bukan setakat BONUS from the company...
kita juga berpeluang melancong FOC 3 kali setahun mengelilingi dunia..
semuanya first class punya business trip...
sapa yang tak nak kan....

Selain daripada itu...
dengan this business juga kita boleh mampu jana pendapatan kita hingga ke
five or six figure income..kalau biasa2 gaji main four figure income jek...
now double up sampai beratus2 ribu...
sapa yang tak nak kan....

come on ladies....
please be part of our group....
be in a right group..be in the best group...
with the super duper great2 leader...
insyallah kita semua akan berjaya....

No need to worry...
in this group kita kerja secara sepasukan...
we work as a teamwork..
tiada istilah kejayaan secara individu...becoz....



Pada yang nak tau pasal bizz ni but tak tau nak mulakan macam mana...
please call/sms me:

019-9614898 / sariza_bakar_2006@yahoo.com


Kejayaan bermula dengan satu langkah permulaan...
bukan hanya sekadar menanti dan biarkan orang lain mendahului kita..


5 Beu-T Is Talking:

Lina said...

emmm nampak cam bagus sgt tp sy ni x pandai bizlah jaja...nak bercakap pun x reti huhu

JaJa'Z said...

Lina...semua orang akan cakap macam tu..jaja pun mcm tu jugak dulu...but who know..kita kena cuba lah..if berminat..lina bagitau jaja yek..

Sari Yusa Ibrahim said...

Salam, Jaja.. semoga kejayaan & kekayaan menjadi milikmu.. Amin..

JaJa'Z said...

thanks kak yus.....

Nur Hawa Mohd Zin said...

wah...akk pun dah join ye...good luck kak

Related Posts with Thumbnails