JaJa'Z Latest Stories

Wednesday, April 4, 2012

Kesan2 Permulaan Pemakaian PB Korset


Selepas beberapa minggu jaja pakai PB korset ni ke tempat kerja...
jaja dapat rasakan beberapa kesan sampingan...
which is normal pada sesiapa yang baru mula pakai PB korset ni..

Memula jaja mushkil jugak..tapi lepas jaja tanya pada my leader,Kak Ayu..
rupa2nya semua tu ada lah normal...

Antara kesan utama yang jaja dapat rasa ialah...
rasa gatal2 yang teramat sangat terutamanya lepas buka set PB tu
nak2 lagi kalau selepas 8 jam pemakaian...
dia punya rasa gatal tu..humangaihhhh..kemain merenyam2...
memang syok habis lah kalau menggaru...
rasa gatal tu sebenarnya adalah diakibatkan oleh pengeluaran toksin2 
dr dalam badan kita..
tapi dinasihatkan jangan la menggaru kemain sangat..dikhuatiri kesan garu tu
akan mengakibatkan kulit kita melecet dan pedih...
kiranya kalau nak garu tu pun..just garu manja2 je lah...macam orang selalu kata..
amik2 bau jek... :p

So, kepada sesiapa yang baru mencuba PB dan ada kesan2 sampingan yang berlaku..
No worry, bleh bertanya dengan kawan2 yang berpengalaman
untuk dapatkan cara untuk atasi masalah tu yek...


Nak mencuba set2 yang masih fresh from the oven?
Need more info..
email jaja di :
sariza_bakar_2006@yahoo.com / 019-9614898


8 Beu-T Is Talking:

Zue AnnaLeeya said...

mahal la jaja korset PB nih...
tak mampu lorrr... huhuhu

JaJa'Z said...

kak zue...mahal sebab meterialnya...kualiti yg terjamin...banyak cara kalau akak nak..nanti jaja pm akak yek..

εïз mummyHaza εïз said...

haza pakai korset ni dalam 3-4 tahun lepas... sekarang macam dah kembang jek korset tu.. huhuhu sayang... boleh trade in ker?? hehehe

JaJa'Z said...

Mummy Haza...mana bleh trade in dear..even pakaian dalam yg kita dah guna pun kita tak bleh tukar dah kat kedai..but still ada caranya..will pm u later yek... :p

Mamamya said...

btl tu jaja...itulah antara kesan2 sampinganya... jgn putus asa tau!!! u can do!!

Mamamya said...

btl tu jaja...itulah antara kesan2 sampinganya... jgn putus asa tau!!! u can do!!

JaJa'Z said...

kak lieya..a'ah kak..but tadi masa buka takde gatal2 plak..dah ok kot..awal2 jek rasa gatal bukan main...

ieda said...

waaaa semakin mantapp lah jaja lepas nieee, jelesss akak, aah lah mahal
Hurmmmm nanti jaja ym akak jgk lah cara berkesan tuuu :-)

Related Posts with Thumbnails