JaJa'Z Latest Stories

Thursday, April 5, 2012

Dari 98kg Kepada 50kg!

Selalu sangat jaja tengok testimoni2 yang dah berjaya menguruskan badan...
tak kira la dlm magazine,news paper or orang2 dikeliling jaja...
dari peha sebesar drumstick,dari perut setebal amat,
dari lengan sebesar betis...
tapi bleh berubah 100%  dan akhirnya dapat body yang solid molid...
seriusly kagum!

Kadang2 tu jaja ni terdetik la jugak dalam hati....
how come diaorang bleh kecik kan badan dengan terlalu mudah...
ada tu dr seratus kg lebih..bleh kurang sampai ke 40kg...
apa diaorang makan? apa diaorang buat? apa diaorang pakai?
macam mana diaorang bleh tahan berlapar?
and yang paling penting, macam mana diaorang bleh tahan diri dengan segala macam godaan!
kuat betul semangat and disiplin diaorang yang dah berjaya tu...
jelesnya lah jaja ni....

Semua testimoni2 ni kadang2 bagi kita penguat semangat....
kalau diaorang boleh...takkan kita tak boleh...
tapi untuk diri jaja sendiri...adakah jaja mampu buat semua tu sampai berjaya..?

Antara individu yang jaja kagum sangat2 dengan perubahan beliau 
walaupun hanya dengan pemakaian korset Premium Beautiful dan minum Lacto-lite

CDM Kak Rohana...

Berubah 100%...
Kak Ana bermula dr 98kg....and after beberapa bulan selepas tu...
berat tu semakin menurun..menurun dan terus menurun dan sekarang berat Kak Ana
menjadi 50kg sahaja!
Can u imagine that...oh my God....

Kalau 98kg tu..memang dekat2 dengan berat jaja skang ni dah...
pipi Kak Ana yang gebu tu..hilang dah...
and she look sooooo different...nampak semakin muda... :-)

Dan yang ni..penampilan terkini Kak Ana...

Nampak muda...bergaya...dah ala2 model pun ye jugak bila dipandang lama2...
and the best part is...now she's  pregnant ..againt!
wah! memang betul2 rezeki Kak Ana...
Badan dah solid molid macam tu..sah2 suami makin2 bertambah sayang...

Ini lah antara sebab kenapa jaja nak mencuba pakai Premium Beautiful Corset ni...
jaja nak jadi salah seorang yang berjaya macam diaorang jugak...
sebab diaorang kuat semangat,berdisiplin tinggi...dan akhirnya berjaya..
jaja dah mula takut dengan keadaan badan jaja...
jaja mula risau bila baju2 yang biasa jaja pakai dah terasa ketat sana sini...
jaja dah mula malu bila ada antara rakan2 yang dah mula tegur keadaan badan jaja..
jaja rasa nak sorok2 muka jaja ni bila ada yang memerli sebab dulu2 usaha nak kurus
but end up badan makin naik dan naik lagi...
Mungkin dengan mengurangkan sket berat badan ..
maka peluang untuk jaja mendapatkan zuriat tu lebih cerah...
walaupun pada hakikat sebenarnya..
Rezeki itu Allah yang tentukan...tapi tak salah jika jaja mencuba 
apa2 hal pun..kita usaha dulu...

Untuk semua kawan2 yang jaja sayangi...
please doakan jaja yek...
supaya jaja dapat capai apa yang jaja impikan selama ini...

Untuk sesiapa diluar sana yang mengalami masalah yang sama seperti jaja ni..
jom kita usaha sama2 yek...
peluang dah ada..and kita grab aje...

Untuk yang tinggal disekitar Kuantan,Kemaman or Terengganu
dan teringin untuk merasai kehebatan korset Premium Beautiful ni..
jangan malu2 untuk contact jaja yek...
set yang masih fresh from the oven jaja bawakan untuk anda semua... :-)


Yang berminat untuk mendapatkan korset magic ni....
need more info...
email jaja di :
sariza_bakar_2006@yahoo.com / 019-9614898

6 Beu-T Is Talking:

_aLiaHwaFa_ said...

boleh try herba life jugak. saya baru try, turun jugak la berat. cuma kena disiplin sikit makan lah :)

azura samsuddin said...

chaiyok2 jaja, u can do it!! insyaAllah diperkenankan hasil usaha+doa jaja tu, jgn putus asa je tau

Messy Mummy said...

Semoga berjaya K.Jaja.. Kalau ada org tegur,jadikan pemangkin semangat K.Jaja kay. InsyAllah boleh.. Apa2 pun mesti amik masa dan gunakan cara yg betul! ganbate kudasai kjaja!!!

JaJa'Z said...

aliahwafa...thanks atas cadangan yek...

JaJa'Z said...

thanks zura..doakan jaja yek...

JaJa'Z said...

MM..thanks dik..nak kena kerja keras lagi ni....

Related Posts with Thumbnails