JaJa'Z Latest Stories

Monday, March 19, 2012

Zumba!

Korang pernah joint zumba tak?
ke tak tau zumba tu apa?
Jaja ni tahun lepas baru la first time dengan menda alah zumba ni...
selama dok dgr tu..dok pk gak..apa menda lah yang diaorang dok kecoh
pasal zumba ni manjang....
rupa2nya zumba ni kira macam salah satu cara excercise la jugak..
sambil menari sambil excercise...
peluh pun keluar and dalam masa yang sama..bleh having fun....

Menarik jek kan ?
nanti2 bleh la nak try jugak sekali berzumba...
hehehhe

Ni plak persembahan zumba dr student2 Sains Sukan kolej Shahputra..

Jangan terkejut plak tgk dua orang yang kat bawah tu berzumba sambil pakai baju kurung
dengan kasut tumit tinggi lagi...
girls dua orang tu baru lepas grad...
kiranya nak joint sesama geng diaorang la buat zumba tu..
mujur la tak terpelecok...hehhehe

Nak tgk diaorang berzumba...?
ni jaja ada rakam kan sket untuk tatapan korang semua..
hehehhehe

video

Amacam..syok????
Ada rasa nak try?
hehheheh

8 Beu-T Is Talking:

Lelord said...

hehehhe tau2..kadang2 buat gak

JaJa'Z said...

macam best kan kak lela...nak kena joint jugak ni...

teratai said...

bagus amalkan utk sihatkan tubuh badan:)

JaJa'Z said...

kan kak teratai..if ada nak gak joint..akak tau kat mana2 kat ktn ni?

ieda said...

aritu ada kak zea ajak akak berzumba di IM berapa entah .. ada kelas katanya .. masa tuu kak zea x preggy layie ..

skrg nie senyap sbb dah bersalin kan ekekek .. x pi tgk dia layie .. ada zue call jaja utk pi tgk kak zea tak ??

JaJa'Z said...

kak ieda...kak zia memang ada mengajak gak dulu..tapi dia tak cakap pun zumba tu kat mana...

a'ah..dia dah bersalin..tu pun jaja tau dr kak zue..tapi tak sure la nak gi bila..tengah sibuk dgn xtvt sek on weekend kak..

Mlynn ainaa said...

zumba...mcm aerobik gk la..mmg best dlu slalu la g bzumba nie...yg lbih xcited my doter la..die yg lbih igt step dr mama e nie...tp la nie dh mlas nk g..smpi lmak pn dh btmbun2..tp zumba mmg best nk2 time bzumba tu sume gegels je...;)

JaJa'Z said...

leny..kat ktn ni pun rasanya ada jugak..tapi aku tak tau ada kat mana..heeh

Related Posts with Thumbnails