JaJa'Z Latest Stories

Friday, March 2, 2012

Tart John King...

Korang pernah dengar tentang John King??
esp tentang tart2 yang ada dijual di John King...?

Memula jaja dengar pasal John King ni dr member..
katanya John King dah ada cawangan kat ECMall Kuantan..
dan dia memang suka la dengan tart2 kat situ...

Walaupun banyak kali jaja ke ECMall..
tak pernah plak tergerak hati nak merasa...
sampailah bebaru ni masa kuar ngan member jaja si Yanie tu..
jaja pk rasa macam nak try jugak lah tart2 yang ada ..
mana la tau kot2 betul2 sedap and kena kat tekak jaja ni ke...
harus la kita mencuba kan....

Jaja just beli Portugese egg tart dengan cheese tart jek...
nama pun nak merasa kan..kena la beli sket2 dulu...

Emm..lepas dah makan tu...
pada jaja dua2 tart ni tak kena dengan citarasa jaja...
potugese egg tart,filling dia ok dah..but kulit tart tu agak keras pada jaja...
maybe sebab dah sejuk ke apa ke...tak tau lah kan..
And cheese tart plak...pada jaja...
rasa cheese nya amat2 kurang...takde rasa lemak2 cheese tu pun...
so, maybe kali tu je lah kot jaja try tart2 dr John King ni...

Tapi ye lah..masing2 ada citarasa masing2...
pada jaja maybe tak berapa kena..tapi pada orang lain maybe sedap..
sebab kita masing2 ada pendapat yang berbeza...
and rasa lidah pun tak sama pun kan...

Why not..korang pun try jugak...
mana la tau kot2 sedap plak rasanya pada korang semua...haaaaa..kan?

Tapi yang pastinya...
yang satu ni..tetap sedap jaja makan bebila pun..
hehehhe

Donut2 dr Big Apple...
kegemaran jaja tiap2 kali ke Big Apple..
yang dua jenis ni je lah...kalau yang coklat2 tu jaja kureng sket..
sebab terlalu manis...
sekali sekala makan bleh la donut2 ni...
kang ada plak yang kena kencing manis tetiba..
hehehheh


4 Beu-T Is Talking:

Mamamya said...

selalu beli tart ni kat kedai kek KING's jerk...x penah jumpa lagi john king ni..

JaJa'Z said...

john king ni antara kedai2 yg glamour jugak la kot kak..member kata ada kat klcc...

ita citot said...

haaaa..... yang last tu setuju. memang sentiasa besh. semalam baru jek makan. heheheee ;))

JaJa'Z said...

@ita citotkan kan kan..sedappppppppp

Related Posts with Thumbnails