JaJa'Z Latest Stories

Friday, December 2, 2011

Pengubat Kesunyian...

Ni lah mamat cute yang membuatkan hari2 jaja teruja nak jumpa dia..
sehari kalau tak jumpa..rindu sangat2..
rindu nak tgk keletah dia..rindu nak dengar dia mengomel..
rindu nak tgk dia godek2 montot bila dengar mesin kisar ABC
kat depan umah jaja ni..
hehhehe

Ni lah Waqi...
kejap je masa berlalu..dr takde gigi sampai dah ada gigi..
dr tak bleh berjalan sampai merangkak..
sampai bertatih, sampai dah berjalan..and now dah bleh gedik2 berlari dah...
heheheh
now Waqi dah setahun 3 bln..
nanti2 bila Waqi dah besar sket lagi..takde dah keletah2 gedik dia..
i will miss him soooo much....


Ni lah kerja Waqi kalau dia dtg umah jaja tiap2 petang...
kalau dia tak datang nak tgk fish...ni lah kerja tetap dia..
masuk2 umah je terus serbu kat laptop....

Ipin..Ipinnnn..

Tengok la gaya mamat sorang ni..
kemain santai dia melayan Upin Ipin kat laptop jaja tu..
dengan kaki siap letak atas bantal lagi...
ishhh..gerammm sangat2...
Yang bagusnya Waqi ni..kalau dah tgk tv, memang keras la badan dia
tak gerak2 dah..
Kelakar sangat rasa semalam, Waqi siap tgk citer sinetron Indonesia lagi
kat depan tv...
macam la dia paham sangat2 kan..hehehe

6 Beu-T Is Talking:

Citarasa Rinduan said...

lama tak singgah blog jaja

waqi mmg nampak pintar..
dapat bayangkan dia golek2 bontot ahaskkk...
aksi comel..

jaja.. nanti turn jaja pulak ya, ayu doakan

JaJa'Z said...

amin..thanks ayu..mudah mudahan..amin..

EN ILHAM said...

comelnye waqi. bagus betul diam bila tengok tv kan. senang nak pujuk kalau meragam macam tu. hehe

jom singgah blog baru saya kak. fresh dari ladang.hehe

KAU ILHAMKU 2.0

JaJa'Z said...

syamil..so far waqi ni memang senang nak bela..kurang meragam mcm bebudak lain..

farhana_aziz said...

ade jugak teman kak..kte ni lg sedih.takde sape nak teman.cik abg keje..(!_!)

JaJa'Z said...

tu lah aare..mujur la ada tman..skang ni kalau tak jumpa waqi sehari..memang rindu sgt2..

Related Posts with Thumbnails