JaJa'Z Latest Stories

Monday, December 5, 2011

Mood Tengah Berbunga2 Ni...

Oh my God! Oh my God
tolong tampar muka jaja laju2 sket...
macam tak percaya pun ada jugak ni... hehehhe

Akhirnya!!! Akhirnya!!!!
Esok akan termakbul jugak hajat jaja nak menonton Ombak Rindu..
seriusly mood tengah berbunga2..
tak sabar nak tgk filem lakonan hero pujaan hati jaja tu..
oh my!!!

Tiket pun dah selamat jaja booking online..
harap2 tak la ramai sangat umat manusia kat panggung wayang esok..
maleh nak bersesak2 sebenornya...

Nanti lepas jaja dah tgk cerita tu esok..
jaja gebangkan pasal filem tu kat blog ni yek...

Oh! Aaron Aziz....

8 Beu-T Is Talking:

Izan Ishak said...

selamat ber'ombak rindu' ye kak!

Lelord said...

Takde mood skang....JELES

~izan~ said...

kalau dah book kenapa nk bersesak2 pulak hehe...

azila said...

heheh..selamat menonton jaja..zla tunggu jer kuar cd or kat tv kang..skang ni cam malas nak ke panggung lg, sbb tau ramai:)

Mamamya said...

jeles tau!!!

kisahwanida said...

Memang harus berbunga-bunga Jaja...
Wanida pun tengah senyum sorang2 ni...
Khamis ni turn wanida pulak yer...

ibh said...

layann Jaja...Sgt touching tau..heeee..

Salina@IbuAqil said...

Semoga berombak kencang je cik jaja.. ;)

Related Posts with Thumbnails