JaJa'Z Latest Stories

Friday, December 9, 2011

Dating Dengan Blogger...

Hehhehe..sempat lagi update blog
padahal kejap2 lagi dah nak balik kampung dah..
takpe lah, saja je nak abadikan kenangan jaja kuar dating dengan blogger hari tu,.
blogger yang merangkap rakan sama2 berbisness cheese sos..
sapa lagi kalau bukan Kak Zura..

We all berdua keluar gi tgk Ombak rindu hari tu..
mujur la jaja jumpa geng yang sama nak tengok...baru lah bleh tangkap feeling2 sket
hehehheh

See..muka orang yg excited nak gi tgk wayang..hehehe


Kitorang tgk kat ECMall jek..senang sket..parking2 kereta jek and 
terus masuk gi beli tiket wayang...
tapi memandangkan tayangan pun ada sejam lagi..
so, jaja and kak zura, gi isi perut dulu kat pizza hut..
amik menu lite2 jek..makan spagetti...
tapi nak order pun bercinta, puas lambai2 waiter kat pizza hut..
masuk kali ke 5 baru la diaorang dtg amik order..huh...
saje je nak bagi angin!

Lepas tgk wayang..jaja teman plak kak zura gi amik spec baru dia..

Sakan kak zura tgk keliling2 dengan spec mata baru dia tu..ekekekek
terang benderang katanya..hehhe
memula memang la kan..lama2 biasa lah tu...
harap2 lepas ni takde dah sakit2 kepala magrain ye kak...

Hampir kul 6.30 ptg baru kitaorang balik..
punya lah sakan berjalan...

blured la plak gambo ni..tapi bedal je lah...
hehehhe

And hasil tergoda dengan bag kak zura...
jaja terus terbedal beli satu bag jugak...kaka zura punya pasal la ni kan..
ekekkeke
jangan marah ek kak...

jaja beli bag biasa2 jek..
janji selesa and jaja suka..hehehhehe

16 Beu-T Is Talking:

~izan~ said...

sempat shopping tau.sentap! haha

JaJa'Z said...

alah..shopping lite2 jek mummy...tp berkejar gak balik..kul 7 br sampai umah...mujur tak kena bebel..ekekke

::Azura Rahman:: said...

Biler plak Jaja snap gambo kzura kt kedai spek tu.. hihi.. x perasan.. excited dpt spek baru..

btw, i'm really happy dapat spent time with u dear..

pembetulan ye.. i x goda u utk beli handbag comel tu.. u yg tergoda sendiri.. i nk carik kasut je tp sayang seribu kali sayang.. x de size... uwaaaaaaaa..

azila said...

wahh...tetibe baru perasan lama zla xshopping handbag baru.cam idea yg menarik neh jaja:)

mama tims said...

hai jaja..aritu izan dating...ni jaja lak.huhu jeles ni..

ibh said...

Aduhh..sempat lg tu shopping. Hee

ieda said...

wah seronok tuuu .. nenggok wayang bersama :)

mamyharraz said...

tgk jaja snap tiket baru teringat hari tu lupa nak snap tiket movie.

bestkan ombak rindu..ni sy tgh dia keluar kt internet.nnt boleh tgk kt situ pulak ;)

tunjuklah beg tu nak tengok :")

JaJa'Z said...

izan..alah, jaja jeling2 jek..bukan shopping mana pun..ekkeke

JaJa'Z said...

kak zura..yer yer..semuanya sebab kak zura..kalau tak, takde jaja nak beli bag tu..hehehhe..lawak jek...bagus jugak, sebab dah lama nak beli bag...

happy dapat spend time dengan akak..nanti2 kita kura lagi yek...

JaJa'Z said...

tim..ha, lepas ni tim plak..bila dapat nak jumpa izan ni..?

JaJa'Z said...

zila..apa lagi..cepat2 la cakap mengidam nak bag kat roomate u tu..mesti dia belikan..kata lah baby nak..hehhe

JaJa'Z said...

sue..sket2 je su...bukan beria pun..ekekke

JaJa'Z said...

kak ieda..jangan jeles tauuuuu :p

JaJa'Z said...

mamyharraz..snap tiket tu wajib mamy..baru lah bukti ekeke...nanti2 nak langgan kat astro first plak..

alah..bag biasa2 je mamy..jaja ada snap..tunggu dalam next2 entry yek..

Cik Suheela said...

lama xmelawat blog sis..makin lawaaa la blog ni.. :)

bestnya kua tgok ombak rindu..kte xtgok2 lagi...psss...bila kita nak dating??heee

Related Posts with Thumbnails