JaJa'Z Latest Stories

Friday, November 11, 2011

Jaja Nak Sangat2 Buku Ni...

Tak kisah lah korang nak bagi pinjam ke..nak jual terus ke...
but seriusly...
pada sesiapa yang ada koleksi novel Fauziah Ashari yang bertajuk
Cinta...Tiada Akhirnya ni..

Pleaseeeeee...pretty pleaseeeeeee.....
jual lah kat jaja....

Merata2 dah jaja cari melalui online..mostly semuanya out of stock..
kat book store online pun takde....
oh! teramat lah tention nya...



Kenapa jaja beria2 sangat nak buku ni?

Actually novel Cinta..Tiada Akhirnya ni...adalah sambungan dr kisah Ombak Rindu..


Kisah percintaan antara Izzah dan Hariz...
Jaja baru tau sebenarnya yang novel Ombak Rindu ni..ada sambungan...
sampai 3 novel plak tu....

Ombak Rindu novel pertama..Sambungannya ilah Novel Cinta...Tiada Akhirnya..
dan novel ketiga ialah...


Rindu Cintaku...

Novel yang ketiga ni dah selamat jaja beli melalui online last week..
tapi hati nak membaca novel ketiga ni tak datang2 jugak
selagi jaja tak baca novel yang kedua...Cinta..Tiada Akhirnya tu..

Kepada sesiapa yang ada koleksi novel kedua tu..atau pun tau mana2 online bookstore
atau pun link mana2 blogshop yang menjual novel terpakai
yang masih ada stok buku ni...pleaseeeeee kongsikan dengan jaja yek...

Selagi tak dapat..resah gelisah rasanya....
hakkktuiiiiiiii!

Hehhehehhehhe

8 Beu-T Is Talking:

Aku Ibu Muda said...

Rasa macam ada...tapi tak tahulah dah terjual ke belum...hurmm...nak selongkar check pun semua dah packing masuk kotak :(

JaJa'Z said...

ala ibu....godek2 la balik kotak tu...ibu berkemas2 nak kemana plak? pindah ke?

Aku Ibu Muda said...

aah....nk berpindah, nanti sy cuba tengokkan...sebab buku ni dh lama gak kan? dlu dh pernah jual sekali...

JaJa'Z said...

thanks ibu,,kalau lah ada..bagitau jaja yek..bleh jaja kurangkan sket berat dlm kotak ibu tu,..heheh

Mamamya said...

waduhh...x dapat den nak nolong nih...sat ea akak tanyakan kat member ni...dia mmg pembaca tegar novel.klu ada akak sms jaja.

JaJa'Z said...

kak lieya...mintak2 la ada..aminnnn

Zalia said...

saya ada... nak pinjam boleh je...
baru je buat special entry utk cikgu pasal novel ni :)

kasih suci said...

semangatnya kak jaja...insyaAllah ada la tu pihak yang membantu menunaikan impian akak tu...sabar ea..

Related Posts with Thumbnails