JaJa'Z Latest Stories

Wednesday, November 2, 2011

Aku Tergodaaaaa.....

Bukan main lagi dalam blog masing2 dok menayang makan aiskrim ni...
tak bleh jadi ni..jaja pun nak gak menayang...


Magnum Almond!

Ni bukan pertama kali la jaja mencuba makan aiskrim ni..
rasanya dalam bulan ni je dah bedal 4 batang kot
ekekekke
tak menahannnnn jek setiap kali gi petrol station...
kaki ni seakan2 laju jek tuju ke peti aiskrim ni..
padahal niat utama nak gi draw duit...
hehehhe


Macam mana la tak mengigau dengan ais krim ni...
lapisan coklat luar yang penuh dengan badam...
Sllurppppp!


Lagi best kalau makan ais krim tu sambil drive....
uh! tersangattttt la heaven rasanya...

Rasa2nya lah..ada tak yang balik kerja kang gi terjah cari 
Magnum Almond ni..?
hehehhehe

10 Beu-T Is Talking:

farhana_aziz said...

kte pun tergoda gak kak aritu..konon nak feel mcm queen la bila makan tu.haha.tp aritu ble yg classic..almond dah habis..:(

blk ni kena bl gak la yg almond..:)

JaJa'Z said...

are: akak suka yang almond..sebab yang classic tu mcm plain sangat2....

Salina@IbuAqil said...

Uishhhh cik jaja dah rasa ni.. Ibupun nak cr jgk ni.. Tokleh jadik.. Batuk pun dah baik skit dah.. Bleh le.. Hik3!!

εïз mummyHaza εïз said...

aduhai sedapnye... sekarang xbuleh terjah, coughing++ huhuhu

Mamamya said...

akak beli sekali je ja.....sian kat fiqah batuk x baik2... :(

JaJa'Z said...

ibu aqil, cari jangan tak cari ibu...batuk tu letak ke tepi jek..heheh

JaJa'Z said...

mummy haza..alah takpe..makan dulu..batuk tu kemudian cerita..ekekekke..aci tak?

JaJa'Z said...

kak lieya..ye lah..sian plak kat minah tu..sah2 dia pun nak..tapi kalau bagi..kang asma dtg plak..takyah la kak..

Lina said...

hahaha mlm td pun sy makan jg tp amik yg classic jer

JaJa'Z said...

lina, classic tak best sangatttt..takde badam2 tu..heheh

Related Posts with Thumbnails