JaJa'Z Latest Stories

Friday, October 21, 2011

Cuti Seminggu!

Yippiee!!!!
akhirnya dapat juga bercuti panjang sket...
penat rasa kepala ni bila dah berminggu2 berhempas pulas
dengan bebudak form 5 buat preparation untuk exam SPM diaorang

Plan cuti kali ni memang tak ke mana pun...
jaja just nak siapkan marking paper final exam bebudak form 4..
dan siapkan segala macam kerja yang patut sebelum cuti akhir thn bermula
pada 19 nov nanti...

Tapi tak semua sekolah direct cuti seminggu...
ada sekolah just cuti sampai Deepavali jek..and the rest diaorang sek mcm biasa..
Kat Pahang ni kebetulan isnin depan cuti hari Keputeraan Sultan Pahang,
then selasa kitorang cuti sempena program larian 1M1S hari tu...
Rabu plak cuti hari Deepavali...
Khamis amik cuti peristiwa dan jumaat plak cuti berganti...

nampak gayanya freezer tu macam nak kena penuhkan jek..
nak mulakan xtvt masak2 macam biasa....
hehehhe

Untuk yang bekerja...
selamat bekerja ye..kerja elok2 tau....
hehehhe

2 Beu-T Is Talking:

~izan~ said...

dah nmpk seri cuti tu smlm hehe...

thanks tau dtg bwk ABC smlm..sedap kemain,ada lagi ni ha..ehehe...

jumpa lg nnt,tunggu aje ole2 ai tau hihi

Mamamya said...

hamboiiii...sukanya dia..kalah mya/pika yer....kami pun melepak di rumah je jaja...akak x balik kg sbb nak habiskan damya punya ngaji tu...klu blh pindah nnti dia khatam iqra'.... cuti sekolah bulan nov nnti da sibuk2 turun naik melaka sbb nak cari umh baru...'mek busy' yg KL nun suka kemain akak pindah malaka....dpt lah kami b'jimba2 di pantai puteri...ngeeee...jgn jeles tau!! nnti kita plan ramai2 pi teluk cempedak pulak ea..... (alangkah bahagia klu impian menjadi kenyataan...)

Related Posts with Thumbnails