JaJa'Z Latest Stories

Friday, September 23, 2011

Kaki Tergeliat :(


Huuuuuuwaaaa........!!!
T________T

Sian kat jaja tak?
Tah macam mana la pagi td kaki jaja ni bleh terpelecok
padaal bukannya jaja pakai kasut high heel pun..
jaja just pakai sandle leseh2 je pagi tadi...
tapi ye lah..menda nak jadi..
dah la terpelecok depan bebudak....
ishhhhh....

Baru2 terpelecok tu memang sakit..tapi lepas2 tu tak la rasa sangat..
tapi masa nak balik tadi..tetiba pergelangan kaki jaja rasa sakit sangat2..
sampai nak angkat kaki nak sarung kasut pun tak bleh..
dah la time tu sorang2 je kat makmal...
nak tak nak gagahkan jugak la diri ni, jalan slow2...
dekat 10 min juga jaja  berjalan time tu nak ke kereta..rasa nak menangis pun ada..
dekat2 nak sampai kereta, alih2 GPK1 jaja nampak..dia papah la jaja ke kereta..
mujur la kereta auto..kalau manual...lagi lah sakit kaki ni...

Sampai je umah...terus En Zack amik minyak panas and urut sket2..
tapi mujur lah tak bengkak..sakit memang sakit la...
then dia gi farmasi beli bandage..dan petang ni selamat dah kaki ni berbungkus..

Nak solat zuhur tadi pun tak selesa, still rasa sakit..
last2 time solat asar, jaja bantai solat duduk...
lega sket rasa...

Harap2 cepat la kaki ni ok..
dah la esok ada jamuan taman jaja ni...open house pun ada lagi...
huk huk huk....

Korang semua doakan kaki jaja cepat baik yek...
T____T

9 Beu-T Is Talking:

Mamamya said...

GET WELL SOON dear...camana blh jatuh ni..?? kene cpt urut tu ja....klu dah masuk angin lagi sakit....

Citarasa Rinduan said...

jaja..
semoga cepat sembuh ya...
moga2 minyak gamat cepatkan jaja sembuh..
alahai siannya

Kalamhati said...

huhu hope cepat baik..kalu tak jaja kena pi klinik gak nnt

PatinPasta said...

Jaja,
La isk.. tersepak angin kot, tu yang sampai tergeliat tu :D
Mudah2an cepat sebuh ye Jaja :)

Cik Suheela said...

kita pon slalu ter peleot sis..even pakai flat pun..huhu

cepat sembuh ye sis :)

dieya said...

get well soon k jaja! teringat dulu cikgu sukan pesan kalau tergeliat letak ais bagi surut bengkak. rehat2 ye, jgn jalan byk2. jamuan2 makan tu biar b zack je yg tapaukan.. hehehhee

ita citot said...

kak jaja... baru dapat baca blog ari ni. camne kaki akak, dah ok ke? semoga cepat sembuh kakak =)

Dieyla Adila said...

Get well soon kakak ku :)

Lina said...

lorrr siannya jaja...moga cpt sembuh yer

Related Posts with Thumbnails