JaJa'Z Latest Stories

Tuesday, August 30, 2011

Versi Raya Tahun 2011



Assalamualaikum semuaaaaaa......

Selamat Hari Raya.....!!!

Wah wah..ada yang sakan dok pulun makan lagi ke malam2 ni?
udah2 la tu..dah tengah malam dah ni...
esok2 la plak sambung pulun kuih2 raya tu...

Alhamdulillah..syawal kembali lagi dan meninggal kan Ramadhan
yang lalu dengan penuh kenangan manis....

Macam mana dengan sambutan raya korang semua?
meriah? happening?
mabuk ketupat? mabuk kuih samperit?
hehehheh

Mine macam biasa2 jek...semuanya ok...
sangat2 seronok nak menyambut raya kali ni...sampaikan
Jaja dan En Zack mengemas umah sampai ke pukul 2 pagi...
sambil2 kemas umah, sambil2 juga jaja tolong mama measak kat dapur..
mama dan jaja masak kari daging,rendang ayam pencen,nasi impit, lemang
dan special menu untuk hari ni...
nasi tomato dan ayam masak merah...
sebab dah lama sangat2 tak merasa nasi tomato mama buat...
makanya rasa sangattttttttttttttttttt la sedapnya....
sampai jaja ni makan berkali2...

Sebelum tu..lupa plak jaja nak bagi tau...
yang skang ni jaja dok online dr Penang...kitorang bertolak dr Perak dan 
sampai kat Penang ni dalam kul 7 petang tadi...
dan kebetulan malam ni buat plak bbq...makan lagi...
now perut ni pun rasa senak sangat2 sebab banyak makan....
detailnya nanti jaja cerita kemudian yek...
jaja citer sekali dengan gambar2 sekali nanti..baru la syok kan...

Jadinya skang ni jaja tayang dulu...
muka kitorang laki bini versi 2011....hehehhehe

Us in Black :-)


3 Beu-T Is Talking:

Mamamya said...

sweet couple... :) akak x penah lagi pakai tema hitam ni jaja sbb kmdo mmg x nak sbb dia udah ler gelap klu pki kaler hitam ni lagi lah org x nampak..huhuuuu.....

raya tahun ni akak x ke mana2...rutin mcm biasa jer...pi umah nenek/wan kat kg n umah mak2 sdra jer...umah kawan2 pun dapat pi 2 umah jer...pastu arini dah balik saujana then sat lagi balik ke umah mak semula sbb esok mlm ayah ada buat BBQ...panggang kambing boer.... jemput lah dtg... :D

dieya said...

guwahahaha.. gelak dulu baca komen k lieya boleh? takleh pakai hitam yek.. takpelaa byk lagi kaler lain kan.. kan.. kan..

k jaja n b zack cun laa in black! how was open house kg kak zah hari tu? tepek gambar please!

selamat hari raya, maaf zahir batin!

~izan~ said...

hitam yer...hitam itu menawan..dua2 kulit cerah sesuai la pakai =)

slmt hari raya jaja..nk dtg rumah roger awal2 tau =) sbb nk kemas lautan mainan dan sampah ekeke

Related Posts with Thumbnails