JaJa'Z Latest Stories

Monday, August 15, 2011

Mimpi Yang Terlalu Indah...


Selalunya kalau mimpi ni orang kata mainan tidur...mainan syaitan..
jangan percaya sangat...

Tapi entah kenapa mimpi semalam yang jaja dapat tu terlalu indah..
terlalu mengasyikkan...
sampaikan mimpi jaja tu bersambung2 wlpun lepas jaja terjaga beberapa kali..
nikmat sungguh rasanya dengan mimpi tu...
sampai jaja rasa tak nak terjaga lagi lah...rasa mcm nak biarkan jek mimpi tu
berterusan hingga keakhirnya....

Jaja mimpi jaja pragnant!
dr memula jaja rasa mual2...pastu check guna pragnancy test...
memula line naik dua..tapi tetiba line tu hilang...
tak puas hati..check sekali lagi...akhirnya naik 2 line juga...
En Zack ngan jaja happy sangat2 time tu...

En Zack bawa jaja gi klinik...
tapi nak sampai ke klinik tu rasa teramatla seksanya...
kena turun naik bukit beberapa kali...jauh sungguh klinik tu...
sebab dlm mimpi tu kata jaja kena gi amik suntikan GCB...bila mengandung..
memang nama suntikan tu GCB..dan macam GCB McD plak :p

Jalan punya jalan..last2 sampai la kat klinik...
doc scan perut jaja...nampak baby kat screen scanner tu...
and kandungan jaja dah dua bulan time tu..

Oh indahnya :-)

En Zack suka sangat2..dia excited time doc scan pert jaja tu...
pastu sampai la bab jaja alahan..muntah jek manjang...
sampai En Zack cakap 

"Tahan la sket..nak dapat baby memang susah"

dia urut2 belakang jaja masa jaja muntah tu...
sambil usap2 kepala jaja...
T____T

and by that moment ,jaja terjaga!

 masa tu rasa macam nak jek jaja tido semula...
nak sambung lagi mimpi tu....

Ya Allah..semoga mimpi itu menjadi kenyataan..amin...

6 Beu-T Is Talking:

_aLiaHwaFa_ said...

petanda tu kot cik jaja. :)

JaJa'Z said...

aliahwafa: amin..mudah2an...

Suzie said...

amin...ya Allah tunaikan la mimpi itu utk jaja

:-)

kasih suci said...

insyaAllah kak...saya pon sensitif bercerita pasal baby skrg ni..rasa sayu je hati

~izan~ said...

tak lama la tu jaja..ada la rezeki dtg tu..insyaAllah.. =)

ita citot said...

yg turun naik bukit tu mungkin halangan sblm akak nak dpt baby. InsyaALLAH kak... mudah2an menjadi kenyataan =)

Related Posts with Thumbnails