JaJa'Z Latest Stories

Wednesday, July 27, 2011

Banyak Betul Spekulasi....


Gara2 entry sebelum ni...
ramai plak yang membuat beberapa spekulasi...
hehhehe
maybe ada antara korang yang ingat jaja pregnant ek?

a BIG NO!

Mana ada apa2 lah...
just to thanks Allah for everything that i have ...
Maybe ia nampak simple..
tapi sebenarnya sesaat kita terjaga and bangun dr tidur pun
kita sepatutnya ucapkan syukur..
 kerana Allah masih panjangkan umur kita sehingga ke hari ini...
So, ucaplah syukur selalu yek...
^___~

Dan jaja bersyukur jugak...sebab dapat kawan2 yang sangat2 jaja sayang..
yes! u all semua....

Dan untuk melahirkan rasa kesyukuran atas segala2nya..
Jaja telah me'reward'kan diri sendiri
dengan makan2 di SR
hehehheh

Untuk full storynya..esok2 la yek... :-)

10 Beu-T Is Talking:

sarah-najwan said...

apa pun itu..tahniah jaja..hehe

SR mana tu?kat IM 8 ke?

JaJa'Z said...

kat SR mano lagi kak..kat IM8 la..hehhehe

Mamamya said...

bestnya...dah lama x makan2 kat SR....

JaJa'Z said...

kak lieya: we all gi makan sebab tak nak bagi terliur time puasa nanti..hehhehe

Citarasa Rinduan said...

tak pernah lagi jejakkan kaki ke SR.
bila lah agaknya..

kak lieya.. jom!!
gather2 sblm puasa, area mana paling dekat?

~izan~ said...

hmm ini rupanya..tp betul tu,kena bersyukur spjg masa..ingat jumpa AA tadi haha..

Zue AnnaLeeya said...

pegi SR tak ajak pong... hehehehe...

betul tuh jaja... kita kene slalu bersyukur....

JaJa'Z said...

ayu: gi la try sekali..bila dah gi sekali..mesti nak gi lagi..hheheh

JaJa'Z said...

izan: kalau jumpa AA..mau meroyan kejap sambil buat entry..hahahha

JaJa'Z said...

kak zue: yup! itu yg sebenarnya...

Related Posts with Thumbnails