JaJa'Z Latest Stories

Thursday, June 30, 2011

Larian 1Murid 1Sukan....


Macam banyak je rasa xtvt skang ni yang kena buat..
dengan bebudak ni sibuk dengan kem teknik menjawab soalan...
kem motivasi tingakatan 5..pastu next week ada camping perdana lagi..
semuanya kes nak kejar bulan puasa...

Dan hari sabtu ni jugak..akan berlangsung majlis larian
1Murid 1Sukan yang diarahkan oleh
Kementerian untuk semua sekolah laksanakan...
mujur jugak lah weekend ni ada kem motivasi bebudak form 5...
dah alang2 tu..bleh la selitkan sekali program larian tu dalam salah satu slot xtvt..
so, pagi sabtu nanti akan ada senamrobik..dan seterusnya larian sejauh 1.5km
oleh semua pelajar...
tak jauh mana pun setakat 1.5km tu...
tau2 jek dah sampai dah...

Kalau ikutkan hati..nak jugak jaja joint lari sekali...
dah tiap2 petang jaja ngan jenjiran ni dok berjogging sekitar taman perumahan ni..
rasa2nya setakat 1.5km tu...boleh la kot nak lari...
tapi...kalau ada cikgu2 yang lari lah...
kalau takde, tak kuasa jaja nak joint sekali..
kang kena booooo dengan anak murid jek..
hehheheh

4 Beu-T Is Talking:

Cheq Sue said...

jaja....kite kena jaga cek point...kalau tak leh jog sesame... :(

JaJa'Z said...

sue: kitorang ni tak tau lah..takde plak cakap kena jaga check point ke apa ke..

Kalamhati said...

Huhu kitorang arini pun kena gi skolah..ada latihan utk larian tu..

sabtu ni kak wan incharge senamrobik..tp amik part streaching je..then cem biasa kena jd tukang amik gambo..uhuk

PatinPasta said...

Jaja,
Ala.. lari jek. Kalo ada bebudak booo kan, ugut suruh derang buat 3km instead of 1.5km :D

Related Posts with Thumbnails