JaJa'Z Latest Stories

Thursday, June 2, 2011

Gara2 Entry Prince William Devorces...


Petang tadi masa jaja tinggalkan blog ni...
today visitor baru ada dalam 105 orang jek...alih2 kul 10 mlm tadi
bila jaja buka blog jaja...sekali tengok..

Humangggaiiiiii
Terus mendadak naik today visitor jaja!
sampai 600 lebih visitor masa tu..

Dan yang the latest setakat kul 11 tadi dah semakin naik menjadi 774 orang
dengan 40 visitor online!

Uish..teruja kejap rasa...
jaja teruja ni bukannya apa..sebab memang tak pernah langsung 
dapat visitor seramai ni...
padahal orang2 lain..lagi lah beribu2 visitor tiap2 hari masuk
rilek je kan..heheheh

Takpe2..jaja nak tunggu sampai kul 12 kang...
agak2nya beramai ramai lagi yang datang singgah..
hehheheh

3 Beu-T Is Talking:

Nieza said...

wahhh hebat tu jaja...ni mai nak tambah traffic gak ni...apa ceta tu tak tau lagi...hehe

Mamamya said...

wahhh...tahniah2...tp x btl kan citer tue...mengarut ajer....sian dia org masih dalam mood bulan madu dah dikata bercerai....

sarah-najwan said...

ni yg dikatakan seo rasanya..hheehe
bole up traffics dgn kencang..hehe

Related Posts with Thumbnails