JaJa'Z Latest Stories

Saturday, May 21, 2011

Layan Cendol...

Sambil bersantai2 jaja layan hindustan petang tadi..dan sesambil tu jugak
melayan cendol yang teramat la sedap ni..!

What else i have to say??
HEAVEN!

Sebungkus besar jaja layan sorang jek...
sebab nya En Zack tak bleh minum menda yang sejuk2..
kesiannnn dia...hehehhehe

8 Beu-T Is Talking:

Kalamhati said...

mak aih menggoda jiwa btul cendol ni..

teringat cendol sedap kt jaya gading..hehe

JaJa'Z said...

kak wan..ni cendol jaya gading la niii..hehheheh

sarah-najwan said...

kalu buh pulut tu..lagi terangkatttttt....

JaJa'Z said...

kak zia..jaja selalu makan cendol pulut masa study kat kedah dulu jek..skang n dah lama tak makan...

Mamamya said...

sejak fiqa punya asma makin teruk ni akak mmg dah x b'peluang nak merasa ABC..cendol...lai chi kang sejuk....huhuuuuuu...sedih tp apa nak buat demi anak2....

JaJa'Z said...

kak lieya..betul jugak tu..bila makan kang bebudak tu nak jugak...takpe2..jaja tlg makan kan utk akak ek...

Justyn Aizad said...

Jaja ni kan suka sgtt jealous kan pembaca :P
by the way, boleh x akak follow blog saya? http://justynaizadchannel.blogspot.com

JaJa'Z said...

aizat: masa bila plak la akak menjelous kan pembaca blog ni dik.....

Related Posts with Thumbnails