JaJa'Z Latest Stories

Monday, May 30, 2011

Celebrate Birthday @ McD Teluk Chempedak...


Idok lah....bukan celebrate birthday jaja...
birthday jaja lambat lagi..bulan julai nanti haaa
ni celebrate birthday anak member jaja,Amy...
Amy ni pun merangkap cikgu sekolah jaja jugak la...
Pagi2 sabtu lepas kitorang bertiga..Jaja, Miza ngan Nina
dan tercongok kat tepi pantai Teluk Chempedak ni..
dah katanya pun majlis start kul 10 pagi kan...
kena la kuar dr umah awal sket..itu pun jemm jugak kat fly over yang baru dok buat tu..

Before majlis start, kitorang bergambo kejap la kat depan McD tu..
dan pepagi buta jugak, jaja ngan miza dan bedal makan sundae strawberry..
uhhh..nikmat sungguh..... :-)

Kat TC pagi2 buta pun dah ramai orang...
ada yang breakfast kat McD, ada yang berpiknik kat tepi pantai..
ada yang berjogging...

Ni lah tempat nak celebrate birthday nya tu....
Actually kitorang bertiga ni excited la jugak..sebabnya,
masing2 semuanya tak pernah pun merasa sambut2 birthday kat tempat2 gini
kalau kat umah tu biasa lah kan....

Muka bebudak yang excited....
time ni jemputan tak ramai lagi yang datang...
just ada kitorang, family amy ngan family pengasuh anak amy jek...

Ni dia birthday girl ,Fara Areanna and her mommy....
sebenarnya birthday Areanna ni dalam 2 minggu lepas..
dah mak pak nya masing2 bizi..jadinya tunggu cuti sekolah la baru bleh buat...

Dalam kul 10 lebih cikgu2 sekolah jaja pun ada yang dah datang
kurang2nya tak la jaja janggal jek nak joint majlis...

Tengah jaja dok snap2 gambo..alih dok dengar bunyi beberapa buah kereta 
dok tekan hon kereta tak berhenti2...
ingatkan ada apa, rupa2nya....

Ada cina kawen...berarak plak kat TC ni...
masing2 naik keta Mercedes kecik ..huh, ku pikir kan apa la tadi..
buat suspend jek tau!

Ni antara cikgu2 sekolah jaja yang dijemput serta..
tak ramai mana pun..just yang dapat kad jemputan jek...
Menu kitorang hari tu macam biasa lah...
ada ayam goreng, nugget,fries,Mc Chicken..air coke...

Sesambil makan...staff2 McD arrange game untuk bebudak ni...
Game pertama, sambung2 straw..game kedua lumba makan aiskrim McD..
korang rasa2 lah kan..sapa menang game makan ais krim tu?
hehheheh
who else..MIZA la!!!!!
bab2 makan memang miza laju jek...
sampai kebas mulut katanya menyumbat ais krim tu nak bagi habis...
game ketiga plak rebut kerusi...
awal2 game lagi nina dah terkeluar dah...apa la nina ni....

Hadiah game just sticker,buku and permainan dr McD jek..

Pastu sampai la ke acara kemuncak...
nyanyian lagu happy birthday untuk birthday girl...

Kek SR rasanya.....

Bersemangat Areanna nak meniup...
bukan setakat Areanna jek, dengan anak member jaja pun tumpang
nak meniup jugak sekali...
Acara makan2 kek plak.....

and before balik...birthday girl edar goodie bag untuk tetamu2 kecik...

dan majlis pun selesai...sebelum balik amik gambo dulu dengan tuan rumah

Thanks for the invitation Amy...

Bergambar dulu dengan 'pakcik' depa ni..
hehheheh
Jaja bagi arahan jek...terus bebudak ni pergi berposing...
and last but not least...
tuan punya blog nak gak bergambar.....
dalam kul 12 jugak baru majlis ni selesai...ingat kan nak jenjalan lagi..
tapi memikir kan En Zack sensorang kat umah..
kesian plak kat dia kan....so, balik je lah...

Before balik..kitorang singgah Giant jap...
nak beli barang2 dapur sket..

Troli jek besor..barang2 tak banyak pun...
hehehhehehe

4 Beu-T Is Talking:

~izan~ said...

salam jaja..aduhai..tak sempat nk jln sini slalu..sibuk huhu

bestnyer celeb besday kt sana...

shopping kena wedges ek nak mkn dgn sos sedap itu hehe

Citarasa Rinduan said...

mmg terbaik saat sambut hari lahir kawan2..
cikgu gak eik, birhday gils...

bab shopping tu... hehehhe.. kalau ayu 1 hari tak cukup utk umai

JaJa'Z said...

izan: jaja pun first time gi majlis kat situ...tu yg excited sangat..hehehhe..mestilah ada wedges izan...hubby nak merasa jugak..lama tak pekena sos tu...

JaJa'Z said...

ayu, ayu mesti tak baca elok ek..tak pun main tgk gambar je ek..bukan birthday kawan jaja la..tapi anak kawan jaja..huhuuuuu

Related Posts with Thumbnails