JaJa'Z Latest Stories

Monday, April 18, 2011

AAuwwwwww Chakkk!!!!

Anyone miss me???
or u guys miss Mr Dinosour more?
hehheheh

Ohhh!!! teramat la rindu nak update blog..
rinduuu..rindu kat korang semua...
tak tau la pasal apa skang ni tepu sangat kepala jaja ni...
rasa mcm blank pun ada...
tak tau apa nak diceritakan kat blog ni..
kalau tak ..biasa2 tu menceceh tak sudah2.. :p

Satu menda yang betul2 buat boring sangat2 skang ni,bila line internet
 kat school tengah ada problem..
tah kat mana la silapnya..line tepon problem..jadinya dengan
wireless strimyx pun terbabit sekali...
kena la jaja tahan nafsu nak online ni sampai balik umah...
tapi bila dah balik, penat plak dah...
malam2 plak dah mula mengantuk...tengah2 tgk tv..
alih2 tv tgk jaja.... :p
camnorrr tu..?
visitor toksah cakap la...nak dapat seratus orang pun sesak nafas jek..
jatuh merudum , merudum2...

Insyallah..jaja akan cuba update sebaik mungkin yek...
till then...

Tata

4 Beu-T Is Talking:

sarah-najwan said...

akak pom kebizian skrg..idea pom tarak dtg..

**thanks sb jaja respons tadi..harap jadi kita jumpa deh..nk tulun promot pom okey gak..hehe..tenkiu

Mamamya said...

aummm..cak...!!! mcm main cak2 dgn firas la pulak...heheheheh....

x per jaja..akak akan still dtg b'kunjung ke sini....nak pi kuantan jauh benor...uhuks...

blog akak pun jarang sekali nak mencecah 100 viewer..ada la 3-4 kali...slbhnya 60++ jer....

Nur Hawa Mohd Zin said...

busy ngan banyak program sekolah kot kak...rehat dulu..pastu update entri ya

ardinihumaira said...

dni pun bz gak hehe tak sempat nak blogwalking

Related Posts with Thumbnails