JaJa'Z Latest Stories

Thursday, March 17, 2011

Salam Takziah To My Gym-Mate...

Rasanya baru lagi jaja baca status Radiah pasal betapa happy nya 
dia sebab akan menimang cahaya mata pertama tak lama lagi...
alih2...
tadi jaja baca status terkini Radiah di Fb...
rasa macam jaja ter'miss' something jek...

Rupa2nya..
Kandungan Radiah yang baru masuk 16 minggu meninggal dunia
didalam perut hari ahad lepas...
OMG!!!
serius ly terkejut...

Kata Radiah, memula dia ngan hubby nak gi scan kandungan
alih2 heart beat baby takde...baby plak tak bergerak...
rupanya time tu baby dah meninggal...
dan dia terpaksa lahirkan juga baby tu last week...

Sedih giler jaja rasa bila dengar Radiah cakap

Tiap2 malam saya teringatkan dia kak....

Emmm...sayu betul hati ni....
Jaja doakan semoga Radiah tabah menghadapi ujian dan dugaan ni..
Insyallah, rezeki yang baru pasti menjelma tak lama lagi....
Insyallah....

6 Beu-T Is Talking:

dieya said...

sedihnya.. tadi k lieya cerita pasal baby kawan dia meninggal, ni k jaja pulak cerita baby kawan k jaja meninggal. life is so fragile.

ardinihumaira said...

semoga beliau tabah menghadapinya, amin.
uhuuhu tumpang sayu

JaJa'Z said...

dieya: tu la kan..semalam baru baca cerita kak za tu..cuma bezanya baby tu sempat gak hidup..yang ni meninggal dlm perut terus...sedih sangat..

JaJa'Z said...

dini: thanks dearrr..akak pun harap member akak tu tabah...

Mamamya said...

salam takziah dari akak juga....sedih bila ttg kza x habis lagi...:(

JaJa'Z said...

kak lieya: tu la kan kak..sian sangat2....

Related Posts with Thumbnails