JaJa'Z Latest Stories

Friday, March 11, 2011

Laporan Terkini Tsunami Di Jepun Oleh Al Jazeera

Seriusly terkejut dengan berita ni..
patut la cuaca pun tak menentu skang ni kan..
Hujan memanjang....




Mudah mudahan semuanya akan selamat dan tak la seteruk yang berlaku 
macam tahun 2006 dulu...
Terutamanya untuk rakyat Malaysia yang stay kat Jepun nun...
Sama2lah kita semua berdoa yek..

4 Beu-T Is Talking:

Mamamya said...

mudah2an semua rakyat m'sia yg tinggal kat sana selamat hendaknya..amin.

JaJa'Z said...

tu lah pasal kak...jaja pun ada member dok study kat sana gak..kaka hana blogger masakkan pun kat sana..harap2 takde apa2 la...

dieya said...

my aunt n uncle kat sana stuck dlm jam berjam2 lamanya.. phone takleh call tapi boleh fb.. so update kat family n kawan2 via fb jek laa

JaJa'Z said...

,akcik dieya dok kat tempat yg kena gempa tu ke? mujur la semua selamat kan...kalau terputus hubungan..lagi la susah..

Related Posts with Thumbnails