JaJa'Z Latest Stories

Monday, March 21, 2011

Kembali Ke Sekolah....

Yeah! selepas seminggu bercuti....
kini jaja kembali bersiaran dr makmal ict sekolah..
huhuuuuu

Takde dah terpk nak masak apa untuk lunch hari ni...
takde dah termenung2 pagi2 buta kat ruang tamu sebab dah tak tau nak buat apa..
hehehhe..giler kentang punya statement!
Nampak gayanya 'jiwa' suri rumah sepenuh masa takde dlm diri jaja ni
so, jaja memang salute giler2 la kat semua suri rumah sepenuh masa
yang banyak menghabiskan masa mereka dirumah
dan ulang2 melakukan rutin yg sama hari2....
tanpa ada rungutan...mereka buat juga dengan rela...
demi keluarga tercinta masing2...
caya lahhhh!!!
jaja yang baru seminggu cuti ni pun, rasa jemu sangat2 dah
dok kat umah jek...


hehhe...terbebel plak pagi2 buta ni... :p

So, first day ke sekolah...
macam biasa..jaja bangun pagi2...siap2 ..kembali mendengar panggilan hangit
dari radio Hot FM pagi2  on the way ke sekolah...
berlari2 anak untuk punch card..ok tipu...
tak lari pun..hehehehhe

Memandangkan hari ni jaja ada satu kelas jek pagi td..
so, tak la mencabar mana mengajar...
jaja tak sabar nak tunggu hari esok...sebabnya...
nak check kerja sekolah dr budak2 yang jaja bagi last week..
nak tgk dah siap ke blom..meniru ke tak...
agak2nya ada yang bertukar jadi 'hulk hogan' rasanya esok...
wait and see yek....

3 Beu-T Is Talking:

*luv Syahnia* said...

berbakti sumla
cayokk kak ;)

JaJa'Z said...

ye ain..berbakti selagi nyawa dikandung badan...cheewahhhh

LehaMY said...

Selamat kembali ke sekolah kak jaja ! =D

Related Posts with Thumbnails