JaJa'Z Latest Stories

Sunday, March 6, 2011

Intro : Masakkan Rimba 2011

Seriusly memang banyak menda yang nak diceritakan ni..
tapi mood nak blogging memang ke laut lah..
malas nak edit2 gambo...malas nak karang2 cerita..
tapi kesian tgk blog ni tak berupdate dr hari jumaat lepas  lagi...

Hari sabtu jaja memang full dengan aktiviti..
pagi aktiviti masakkan rimba kat sekolah sampai kul 2 ptg...
dan blah malam plak ada majlis mesra jiran kat taman perumahan jaja ni..
yang tu pun tak beredit2 lagi gambarnya...
takpe la..slow2 yek..nanti2 jaja tunjuk jugak kat sini...

Apa2 hal..layan la gambo hasil tangan jaja yg tak berapa nak creatif ni...
Pangsuh manok dihidang dalam buah betik...
orang nak amik gambo, cik lalat tu pun sama sibuk bertenggek kat situ..
kacau betul la....

6 Beu-T Is Talking:

dieya said...

wahhh.. baru tengok kat AFC kot chef tu masak pangsuh manuk guna buluh. nampak sedap!
masakan rimba tu amenda k jaja? masak dlm hutan ke?

Citarasa Rinduan said...

peeehh..
jaja dah tunjuk skill
serius nk kata ayu tak ada seni mahupun kreatif

JaJa'Z said...

dieya: memang masak dlm buluh pun dear...gaul dengan segala bahan2..pastu boh dalam buluh...yg dlm gambar tu yg dah siap..then akak hidangkan dlm buah betik...masakkan rimba tu kiranya mcm mana kita nak masak bila dok dlm utan..guna apa jek menda2 yg ada..

JaJa'Z said...

ayu: tu jek yg jaja mampu buat..bukan berseni jugak tangan ni..tapi sebab nak anak2 murid menang..heheh

mzhany said...

lalat tu nk jugak masuk blog ;)

JaJa'Z said...

tu la pasal hany..sama sibuk jek lalat tu..

Related Posts with Thumbnails